Hur man installerar ett nytt badkar avlopp

January 22

Hur man installerar ett nytt badkar avlopp


Om du bara har installerat ett nytt badkar, måste du också installera en ny badkar avlopp för det. Om du installerar ett avlopp som öppnas och stängs med en utlösningsarm, måste du installera tripwaste plattan också. Pop-up och kolv typ nedgång i dessa kategorier. Det finns också lyft och sväng dräneringspluggar, fot lås pluggar och rull boll pluggar. Dessa har ingen tripwaste plattan att installera. När du vet vilken typ av plug du följer lämplig uppsättning riktningar i steg 6 och 7 för att installera nya badkar avloppet.

Instruktioner

• Tryck rörmokare kitt runt undersidan av flänsen som går i avloppet. Du måste rulla kittet i en orm och lägga den runt kanten. Har någon hålla dräneringsskon och packning under medan du skruva det på plats. Har honom hålla röret så att den vänder sig mot slutet av badkaret med spill efter 90-graders böj.

• Sätt gummipackningen på badkaret spill tub på den del som hakar till badkaret. Skjut badkaret upp bakom väggar underifrån. Skjut en mutter och bricka på spilledningen. Sätt ett avlopp T-rör på spillröret. Sätt en bricka och mutter över brunnsutkastare.

• Anslut avloppsröret och bräddavlopp med avloppet T-kopplingen du fäst vid spill. Dra åt muttrarna med spår gemensamma tång.

• Dra fällan på plaströret ner tillräckligt långt så det tillåter dig att montera slutartikel på botten av T-kopplingen. Applicera ett tunt lager av rör fogmassa på gängorna på slutstycke. Fäst slutartikel genom att skruva in den i T-kopplingen på sugröret.

• Sätt en kompressionsmuttem och brickan på slutstycke. När det är i plaströret, fällan riser, dra åt muttern för att fästa det.

• Anslut tripwaste, om sådan finns, genom att mata kopplingen till överströmningsrör öppning i badkaret. Fäst plattan till badkaret oavsett typ du har genom att dra åt skruvarna. Låt resan spaken öppet om du har en pop-up kontakten. Om du har en typ kolv, sätta på dräneringsgallret över sjön och du är klar.

• Montera proppen. Om du har en fot lås eller rullkula badkar avloppet, det finns en fästskruv måste du dra åt. Du måste vrida pop-up tills det är på plats.


Relaterade artiklar