Hur man slappna av puborectalis muskeln

March 29

Hur man slappna av puborectalis muskeln


För majoriteten av mänsklighetens historia verkan av att evakuera tarmarna inblandade huk. Uppfinningen av den sittande vattentoalett stil toalett i den 19: e-talet förändrades det och ökad många hälsoproblem, enligt Natures Platform. Problem avkopplande puborectalis muskler som styr öppnandet av anus är nu vanliga och kan leda till kronisk förstoppning, Mayo Clinic rapporter. Avkopplande puborectalis muskler som krävs för att öppna passagen tillåter feaces att lämna kroppen på ett naturligt sätt; det vanligaste sättet att koppla av muskeln är att ta upp en hukande ställning när evakuera tarmarna.

Instruktioner

• Vänta tills kroppen behöver tarmarna ska evakueras för att minska behovet av att anstränga när du använder toaletten. Spända de rektala muskler för att minska risken för oavsiktlig eliminering av tarmarna.

• Sitt på toaletten i en hukande ställning med hjälp av en stödplattform eller skyddsräcke för att göra det möjligt för avföring att ske på ett säkert sätt. Dra hälarna på fötterna mot kroppen så att de är placerade så nära botten eller toppar av låren som möjligt.

• Behåll balans och kontroll av kroppen genom att placera händerna på sidan av toaletten eller hålla fast en stödplattform eller skenor samtidigt fullfölja processen med avföring. Förbli i hukande ställning tills avföring är avslutad.


Relaterade artiklar