Hur man blir en läpp modell

May 29

Hur man blir en läpp modell


Om du tror att du har en miljon dollar leende, sätta dina dollarsedlar där din flin är och börja din karriär som en läpp modell. Lip modeller arbete gör kommersiellt arbete, visar läpp relaterade produkter såsom smink och livsmedel, och de kan göra generiska eller arkivbilder arbete. För att bli en läpp modell du behöver för att förbereda en portfölj och kontakta en kommersiell modellagentur. Det hjälper om du har en mördare kyssas.

Instruktioner

• Skapa en portfölj med fotografier visar upp dina läppar. Använd en professionell fotograf med erfarenhet av kommersiell fotografi, och har en professionell make-up artist att göra dina läppar. Du kommer att vilja ha bilder tagna av dig i en mängd olika läppstift färger samt naturligtvis utan smink, för att visa upp dina läppar i sin egen rätt.

• Kontakta en kommersiell modellagentur. Enligt Aaron Marcus, författare till "Hur man blir en framgångsrik kommersiell modell" något kommersiellt modellagentur bör kunna hjälpa dig att komma igång som en läpp modell.

• Granska potentiella läpp modelljobb med din agent. Din agent bör kunna hjälpa dig att välja jobb som du har en rimlig chans att landningen. När du startar upp kommer du att ha färre valmöjligheter över dina alternativ, men när du bygger en portfölj kan du räkna med att ha fler alternativ.

• Ta jobb vart du kan hitta dem när du startar upp. Fotografer och konstnärer är ofta ute efter modeller av alla slag, och även om de kan betala lite eller ingenting, kan de hjälpa dig att få erfarenhet och för att bygga upp din portfölj.


Relaterade artiklar