Vilka är fördelarna med internationella resor?

February 14

Vilka är fördelarna med internationella resor?


Ett av de sätt på vilka världen har förändrats under de senaste decennierna har varit i ökningen av internationella resor. Uppskattningar tyder på att 1980 227 miljoner människor reste internationellt och denna siffra stigit till 983 miljoner fram till 2011. Utrikesresandet ska användas för en mängd olika skäl - både affärs- och fritidsgäster. Förutom människor som gör korta resor, finns det ökade möjligheter att bo och arbeta utomlands på en kort eller lång sikt.

Personliga fördelar

Vilka är fördelarna med internationella resor?


Travelling breddar horisonter. Även om det kan finnas vissa nackdelar med att resa, obehagliga resor och ökade säkerhetskontroller till exempel människor är oftast beredda att stå ut med dessa för fördelarna med att resa. Att se nya platser, upplever nya och olika kulturer, försöker nya sporter eller se vilda djur är bara några av dessa förmåner. Personliga fördelar är också tid att koppla av på stränderna väldigt olika hemifrån stränder och njuta av olika klimat också. Den särskilda fördelar en individ upplever kommer att bero på personliga preferenser och vilken typ av internationella resor de inleda.

Fördelar för samhället

Vilka är fördelarna med internationella resor?


I nästan varje stad och stad i Storbritannien har restauranger från hela världen. UK matkultur har förändrats dramatiskt under de senaste generationerna. Livsmedel från hela världen kan avnjutas här i restauranger eller tillagas hemma med ingredienser från annat håll som lagerförs av brittiska stormarknader. Curries, pizza, fajitas och nudlar är alla på menyn planer flesta familjer tack vare internationella resor. Detta inflytande är inte begränsad till mat, har internationella resor också haft en inverkan på mode, musik, böcker och sport.

Avslutad anställningRese- och turistnäringen som används uppskattningsvis 260 miljoner människor världen över under 2011. I vissa områden eller länder turism kan vara en av de stora industrierna, vilket ökad ekonomisk tillväxt. Den ökade användningen av teknik för att göra allt från bokning hotell till en kontroll av destinationen klimat innebär att ekonomiska fördelar inte bara tillfaller till destinationen. Studenter som väljer att studera utomlands och kors kontinent arbetstillfällen har skapat olika kulturer berikar många samhällen.

En fortsatt trend

Vilka är fördelarna med internationella resor?


Internationella resor höjer hälsoriskerna genom spridning av sjukdomar. Känsliga platser får skador av ökad stegljud. Dock har turismen ofta öppnat nya marknader och förde ekonomiska fördelar, vilket gör det troligt att det internationella resandet kommer att fortsätta att öka. Ett gap årets studerande resa i Kina, en familj njuter av en kryssning på Nilen, ett äldre par som besöker sina barnbarn i Australien eller en affärsresenär som kan leva med sin familj, men gör affärer utomlands skulle alla berätta om fördelarna med internationella resor.


Relaterade artiklar