Hur man startar en framgångsrik T-shirt Online Business

May 5

Hur man startar en framgångsrik T-shirt Online Business


Starta en tryckt T-shirt affärer på nätet är inte en bli rik snabbt strävan. Att driva trafik till en T-shirt webbplats butik och vända en webbläsare till en kund kräver infusion både finansiellt och svett kapital i effektiv forskning och marknadsföring marknaden, samt att utveckla kreativa mönster och leverera kvalitetsprodukter och service. Det behövs en passion för att skapa trendiga t-shirt design och en entreprenörsanda för att bygga en webbaserad T-shirt designföretag till en framgångsrik going concern.

Instruktioner

• Skapa en affärsplan. Den ursprungliga affärsplanen bör identifiera målgruppen för T-shirt med och ställa ut några inledande affärsmål. Studera framgång konkurrerande T-shirt linjer. Identifiera sin målgrupp - ålder, demografi, etc. Detta kommer att hjälpa nya företagare att börja identifiera sin nischmarknad för nya T-shirt design. Inkludera även affärsmål, såsom att få ett visst antal dagliga besökare till webbplatsen / butik eller säkra ett visst antal dagliga T-shirt. Inkludera verksamheter som kan göra det målet bli verklighet.

• finansiera verksamheten. Uppstarts finansiering för utskrift av första T-shirts och utforma webbplatsen kommer ofta i form av ett kapitaltillskott från affärs ägarens privatekonomi. Ett litet företag lån från en familj eller vän kan också vara ett alternativ som ger en mer gynnsam ränta än en konventionell banklån.

• Utveckla T-shirt idéer. Rätt design eller catchy fras på en T-shirt gör hela skillnaden. Integrera kunskaper om målmarknad intressen att utveckla T-shirt designidéer. Så här skapar du en identifierbar varumärke, dock kräver att man utvecklar en unik stil inom en T-shirt klädkollektion. Detta skulle kunna omfatta att skapa en unik logotyp eller tecken eller roliga ordstäv med en designer T-shirt kollektion.

• Hitta en skrivare och besluta om den första utskriftsantalet. Begär prisuppgifter från lokala skrivare som innehåller olika mängder. Generellt gäller att ju mer du köper, desto bättre pris får du. Kontrollera också med online screentryck företag som bearbetar små och stora beställningar. Detta innefattar sådana tryckerier som PrintMojo och BlueCotton. Börja med en marknadstestkörning av ett par dussin T-shirts. Om dessa säljer bra, öka designen inventering till 100, 250, 500, eller 1000 för bättre grossistpriser.

• Etablera en arbetsyta för T-shirt verksamhet. Som en online-verksamhet, kan verkstaden vara hem-baserade. Detta kommer att omfatta utrymme för utarbetandet av tabellen, dator, och utrymme för professionellt vikning och lager T-shirts som förberedelse för sjöfarten.

• Skapa ett online webbplats för verksamheten. Anlita en professionell webbplats designer / administratör att försäkra webbplatsen har ett professionellt utseende och säker funktion. Detta kommer att omfatta möjligheten för webbplatsen för att bearbeta kreditkortsbeställningar säkert.

• Överväg tredje part outsourcing. Outsourcing alternativ för denna verksamhet omfattar utskrift T-shirts, webbplats och drop-shipping. Detta innebär att betala skrivaren eller uppfyllandet företag att bearbeta varje beställning. Fulfilment kostnader kommer att innefatta lagring, bearbetning och leverans. Kom ihåg att detta inte bara minska vinsten, men kontroll över kundinformation och kontakt.

• Marknad T-shirts. Att konkurrera med det stora antalet T-tröja webbplatser, rådgöra med en erfaren online-författare att skapa webbplats kopia som kommer att öka sökmotoroptimering (SEO) för webbplatsen / butiken. Dessutom, utveckla riktade e-postmarknadsföringsinsatser och registrera med T-shirt ranking webbplatser som T-tröja Länkar att rikta potentiella kunder till webbplatsen. Slutligen, glöm inte offline reklam, pressmeddelanden, och professionella visitkort för verksamheten.


Relaterade artiklar