Så att måla ett köksbord och stolar

December 17

Så att måla ett köksbord och stolar


Du kan snabbt ge ditt kök ett uppdaterat utseende genom att måla ditt bord och stolar. Välj en färg som koordinerar med väggar eller skåp för ett diskret utseende. Gult är en populär färg för kök och kompletterar de flesta typer av trä. För en dramatisk effekt, välja färger i ljusa eller kontrasterande nyanser. Brandbil röda kommer att ge ditt kök en modern, urban känsla. Lägga till nya sittdynor och bordslinne kan också lägga till en pricken till din nyligen målade möbler. Nyckeln till en högkvalitativ färg jobb är rätt förbehandling.

Instruktioner

• Skydda våningar med en damm ark. Lätt sand bord och stolar om deras yta är glansiga eller mycket smidig. Torka av möbler med en ren, fuktig trasa för att avlägsna all sand, smuts eller damm.

• Prime möbler med en kompatibel latex-baserad grundfärg. Använd en primer speciellt framtagen för metallytor om dina stolar eller bord är metall. Applicera primern med en pensel, var noga med att följa riktningen av träets ådring. Låt primern torka helt innan målning.

• Måla möbler med en latexbaserad färg i en halvblank yta. Var noga med att följa riktningen av träfibrerna. Städa upp några droppar så snart de inträffar. Applicera två lager av färg, att låta det första skiktet torka ordentligt innan den andra applikationen.

• Täta din lack med en latex-lack, som köksbord är föremål för regelbunden slitage. Varnish kommer att skydda ytan och möjliggöra enklare rengöring.

• Tvätta alla borstar med tvål och vatten. Jämna borsten dina våta penslar tillbaka i form och låt dem torka upprätt.


Relaterade artiklar