Saker att göra på ett flygplan

October 13

Saker att göra på ett flygplan


Resa med ett plan under en långdistansflyg kan vara en mycket tråkig situation om du inte gör något åt ​​det. In-flight entertainment har funnits nästan hundra år och under en lång tid, det hade varit den största stödet för att göra timmar av flygresor verkar mycket mindre tråkigt. I todayâ € ™ s moderna samhället, har mobil teknik gjort resorna ännu enklare genom att erbjuda samlingar av multimedia till hands, men det finns andra roliga och nyttiga saker att göra på ett flygplan.

Sova ikapp

Sömn är fortfarande en av de mest värdefulla sätten att fördriva tiden under ett plan resa. Flyg har alla bekvämligheter du behöver för att uppnå en stor tupplur inklusive omslag, kuddar, eyes masker och säten som luta i full längd horisontella sängar.

Håll ditt sinne stimuleras

Bara för att du kan vara på väg till en semester betyder inte att din hjärna måste vara på en alltför. Ta med en bra bok att läsa med dig, något som kommer att fördjupa dig i dess innehåll och fördriva tiden omedvetet bort. Flygplan har tidskrifter och tidningar för flygningen också. Ofta publikationer bär hänvisning till flightâ € ™ s avsedda destinationen. Om du känner dig som om du inte kan hitta något värt att läsa eller om du vill packa lättare, då mobila enheter som smartphones, surfplattor och e-boksläsare tillhandahålla digitala lösningar med en samling av nedladdningsbara böcker, medan sajter som Issuu att abonnenterna skall kunna njuta av perfekt digital representationer av tidningar. Många av dessa publikationer inkluderar pussel som korsord och sudoku som kommer att behålla din Minda € ™ s angelägen kanten. Ju mer du hålla dig ockuperade, desto mindre kommer du att märka av den långa resan. Samtidigt är dessa intellektuella aktiviteter hjälpa långtids hjärnans funktion.

Lyssna på musik

Om du inte är trött men du vill slappna av, då kan du lyssna på musik. Plan ger musik och radiostationer i deras underhållningsfunktioner samt gratis hörlurar för varje passagerare. Du kan också ta med din MP3-spelare eller iPod tillsammans om du har mycket specifika smaker.

Se filmer

Ungefär som med din musik, kan du använda din bärbara medier för att titta på dina favoritfilmer. Vissa plan ger plug-in uttag för att hålla enheter som drivs upp. Flygplan har under flygning filmer som du kan dra nytta av. Vissa nyare plan erbjuder ett urval att välja mellan och titta ensam. Andra flygbolag visar filmer på storbildsskärmar i slutet av sina gångar som är bra för en lugn natt flygning förutsatt att du har satt i en optimal betraktningsvinkel.

Spela TV-spel

Vissa resenärer har varit kända för att dra nytta av de skattefria flygplatstjänster genom att köpa en av de många bärbara spelkonsoler som finns idag. Telefoner som Nintendo DS och Sony PSP ge en hög kvalitet dedikerad spel som kommer att hålla dig sysselsatt. APP butiker på mobila enheter innebär att du inte behöver patroner eller mini cd-skivor att spela top-of-the-line spel. Spel som Max Payne, Grand Theft Auto och The Sims har anpassats efter spelkonsoler och har nästan identiska spelbarhet.

Få lite motion

Långa perioder av sittande inert i trånga förhållanden kan orsaka smärtsamma blodproppar i benen kallas venös trombos. Detta kan få långsiktiga biverkningar. Det bästa sättet att minimera risken för att orsaka detta eller undvika någon annan obehag är att få flytta. Ta en promenad ner gångarna när du är tillåtna och engagera sig i vissa sträckor i vissa lediga plats för en minut eller två.


Relaterade artiklar