Hur man gör en Flugbindning Bänk

August 13

Hur man gör en Flugbindning Bänk


Du som flugfiskare, är en sällsynt ras. Ensamheten i den avskilda floden samtal till dig med varje andetag. Längtan efter en ensam kamp mellan människor och djur med en unik uppsättning av vapen fyller din fiskare själ. Mönstren av insekter som du använder för bete leda dig att binda dina egna flugor. Lådor av fjädrar, bitar av garn och trådrullar omger dig och börja orsaka röran. Det är dags att göra en flugbindning bänk.

Instruktioner

• Ladda 1/8-tums bit in i borren. Borra ett hål genom tabellen centrerad mellan vänster och höger sida och 12 inches från sidan av bordet där du kommer att sitta. Squirt en droppe lim i hålet och skjut en plugg i hålet. Borra hål var 3 tum i rad 3 inches från den motsatta bordskanten. Fyll hålen med lim och sätt en plugg i varje. Låt limmet torka i två timmar. Slip en trådrulle från din flugbindning utrustning på varje plugg för enkel åtkomst.

• Placera en plastbehållare på bordet så att kanten av botten av behållaren är 3 inches från dymlingar i den bakre delen av tabellen och 3 inches från den vänstra sidan av bordet. Trace runt botten av behållaren med din penna och ta bort behållaren från skrivbordet. Installera en 1/4-tums bit i borren. Borra ett hål inuti din spåras kontur. Skjut sticksågen i hålet och skär ut konturen. Applicera lim runt kanten av behållaren precis under kanten. Skjut behållaren in i hålet, torka runt kanten för att avlägsna överflödigt lim och låt den torka i två timmar.

• Mark och skär fler hål i en linje 3 inches från de bakre plugg. Space behållarna så att deras kanter är en tum ifrån varandra. Limma behållare i hålen och torka bort överflödigt lim. Låt limmet torka i två timmar. Placera fjädrar i en container, garn i en annan och så vidare tills ditt material är alla lagras i deras egna behållare. Ta bort metallfliken i framkant av bordet (där du normalt skulle hålla din utarbetandet penna) med skruvmejseln.

• Montera 1/2-tums bit i borren. Borra en serie hål 3 inches isär och 3 inches från endera sidan av skrivbordet. Skjut dina tång i ett hål punkt först. Placera dina kirurgiska klämmor i ett hål. Fortsätt att placera dina flugbindning verktyg i de borrade hålen för enkel åtkomst. Placera en skrivbordslampa på bordet, justera lutningen av skrivbordet och knyta en fluga. Flytta dina verktyg och material runt så att du är bekväm med layouten.


Relaterade artiklar