Fjärde Grade Art Aktiviteter

August 22

Fjärde Grade Art Aktiviteter


Fjärde klass studenter är redo att lära sig de grundläggande aspekterna av konst. Barn tycker om att använda sin fantasi och kreativitet för att uttrycka de inre tankar, känslor och idéer. Välj ett tema och flätas samman konstaktiviteter med akademiska lektionsplaner. Uppmuntra barnen att diskutera vad de uppskattar om färg, textur och former och varför de tror dessa uppgifter är viktiga för det dagliga livet. Bjud in en professionell konstnär i klassrummet för att kontrollera hur konsten påverkar mänskligheten.

Circle Mönster

De cirkel mönster med rotationssymmetri projektet gör att barnen kan använda färg och mönster för att uttrycka sin kreativitet. Du kommer att behöva ett 11-by-14-tums bit vitt papper för varje deltagare samt markörer i flera färger och kompasser. Schabloner i olika former är också till hjälp. Hand ett enda pappersark ut till varje elev och ge barn tillgång till en kompass. Instruera eleverna att skära en cirkel av deras papper och rita olika koncentriska cirklar på det. Rita små bilder eller former, jämnt fördelade i varje skikt av cirklar och färg i bilder och lager. Adress primära och sekundära färger och hur man skapar dem, hur de smälter medan du arbetar med det här projektet. Denna aktivitet kan också kopplas till en matte lektion om rotationssymmetri.

Makaroner Skelett konst

Makaroner skelett konst integrerar en rolig aktivitet till en vetenskap lektion om människokroppen. Ett par lådor med okokt nudlar - använda olika typer såsom armbåge, fluga och spiral; färdigskurna ark 9-by-12-tums kartong; flera ark av svart 9-by-12-tums konstruktion papper; lim, borstar och svart affisch färg är nödvändigt material. Gå igenom delar av kroppen innan du påbörjar denna verksamhet. Håll upp nudlar och fråga eleverna vilka ben eller muskler Nudel kan användas för att representera. Instruera eleverna att måla sin kartong svart. Även om det torkar, studenter skapa ett skelett av nudlar, komplett med ben och muskler, på en bit kraftigare papper. Använd en pensel och lim för att fästa nudlar. Håll en klassdiskussion och be eleverna att muntligen identifiera var särskilda muskler, leder eller ben.

Skapa Comic Strips

Den skapar serier aktivitet är bäst för datorkunniga, snabbt tänkande studenter. Projektet gör det möjligt för barn att blanda sin tekniska expertis med kreativa illustrationer och ett sinne för humor. Tillgång till en dator, internet och en skrivare samt ordbehandling och grafikprogram är nödvändigt material. Du kommer också vill tejp på tavlan exempel på humor, såsom tecknade serier, roliga illustrationer eller grafiska romaner. Dessa exempel bör tillgängliga för alla studenter som referens. Håll en klassdiskussion som kräver studenterna att identifiera aspekter av humor. Diskutera olika typer, vad som gör folk att skratta och varför skrattar är fördelaktigt. Instruera klassen att planera eller beskriva personliga serier på papper. Inrätta ett schema som gör att varje elev tid på datorn för att använda programvaran och skapa sin komiska remsan. Liknande remsor kan byggas in i en klass bok som ett sidoprojekt.


Relaterade artiklar