Hur man installerar en hårddisk i en Acer Aspire

January 5

Hur man installerar en hårddisk i en Acer Aspire


För dem av oss som inte är särskilt tekniskt kunniga, idén att ersätta interna komponenter på datorer, som Acer Aspire-modeller kan vara ganska skrämmande. Lyckligtvis Acer har utformat sina bärbara datorer att vara relativt användarvänligt när det gäller att installera och byta grundkomponenter. Till exempel, är hårddisken på din Acer Aspire lätt tillgänglig via datorns undersida. Så om du precis köpt en ny hårddisk för din Acer Aspire och undrar hur man installerar det, det finns ingen anledning att oroa sig. Hela processen att installera hårddisken ska bara ta några minuter.

Instruktioner

• Sänk Acer Aspire ansikte. Försäkra dig om att datorn är avstängd och eventuella AC kablar tas bort från enheten.

• Leta reda på torget hårddisken panelen på datorns undersida. Det är den största av panelerna på undersidan av datorn och kommer vara tydligt markerade. Använd din Phillips skruvmejsel för att ta bort de båda skruvarna som håller plastluckan. Lyft locket och ställ åt sidan.

• Ta bort den ursprungliga hårddisken från facket genom att försiktigt dra det ur datorn.

• Använd din Phillips skruvmejsel för att ta bort de fyra skruvarna från varje sida av metallfästet på den ursprungliga hårddisken. Ta konsolen från den ursprungliga hårddisken och montera den på den nya hårddisken (finns hos din Acer återförsäljare eller på nätet). Fäst skruvarna på konsolen.

• Skjut in den nya hårddisken i facket och sätt tillbaka locket och skruvar. Förvandla din Aspire på och din nya hårddisk kommer att installeras.


Relaterade artiklar