Hur man kan inreda ett klassrum med Eagles

January 28

Hur man kan inreda ett klassrum med Eagles


Dekorera ditt klassrum med den ädla symbol örnen kan hedra indianer eller omfamna patriotism till Förenta staterna. Örnen är en utmärkt påminnelse om historia och kultur samt biologi, och gör en stor tema eller maskot för någon grundskola klassrummet. Genom att föra in varor och tilldela konstnärliga projekt för eleverna, kan du förändra utseendet och känslan av klassrummet.

Instruktioner

• Inköp affischer som visar fotografier av örnar och hänga dem i klassrummet. Du kan hänga en affisch på insidan av entrédörren, en på en skåpdörr och en i en tom hörn av klassrummet.

• Utnyttja klassrummet vertikala utrymme genom att fästa en hängande eagle skulptur från taket, placera örn vindspel nära ytterdörren eller skapa din egen papier-mache örn att hänga. Dessa kan kräva en del av din tid eller pengar, men kommer att lägga till en speciell touch till inredningen.

• Tilldela en i klassen konstnärliga projekt för att skapa bald eagle toalettpappersrullar. Samla dina toalettpappersrullar eller be eleverna att bidra deras. Skriv ut eagle mallar, en för kroppen och huvudet av örnen och två för de vingar som kommer att fästa vid sidorna av toaletten pappersrullen. Fördela lim, toalettpappersrullar, sax och tryckta mallar för eleverna och visa dem hur man slutföra projektet genom att klippa och limma ihop bitarna. När limmet torkar, placera örnar ovanpå skåp och bokhyllor i klassrummet.

• Köp en örn staty eller en örn uppstoppade djur att placera i en framträdande plats i klassrummet, och gör den till den klass maskot. Du kanske vill placera den på skrivbordet eller på ena sidan av huvud tavlan. Arbetet med eleverna att komma upp med ett bra namn.

• Tilldela en läxa projekt för studenter att titta på bilder av örnar i uppslagsverk eller online, och skapar en bit av eagle-tema konstverk. Skapa ett collage av konstverk på en vägg eller anslagstavla, eller placera dem i hela klassrummet.


Relaterade artiklar