Min Acer Aspire One kommer inte att ansluta till din trådlösa

July 1

Min Acer Aspire One kommer inte att ansluta till din trådlösa


Acer Aspire One är en billig bärbar dator som kör operativsystemet Windows. Datorn kommer med en inbyggd Wi-Fi-mottagare, vilket ger dig möjlighet att ansluta till ett trådlöst Internet, när det finns. Men om du har problem med att ansluta till ett trådlöst nätverk måste du felsöka nätverksanslutningen för att avgöra exakt vad som orsakar problemet med Internet.

Instruktioner

• Kontrollera den trådlösa routern och höghastighetsmodem. Om de två inte är påslagna, eller om Ethernet-kabeln är ansluten de två är inte helt insatt i både anslutningsportar, kan du inte komma åt Internet på Acer Aspire One bärbar dator.

• Aktivera trådlöst internet på den bärbara datorn. Högerklicka på den trådlösa ikonen på skrivbordet och välj sedan "Aktivera" från popupmenyn. Utan att aktivera den trådlösa mottagaren på Acer Aspire One, är den bärbara datorn inte kan upptäcka ett trådlöst nätverk.

• Välj rätt nätverk som du vill ansluta till. Datorn kan försöker ansluta till en annan Internet-anslutning, hindrar dig från att få åtkomst till nätverk som du önskar. Högerklicka på den trådlösa ikonen och välj "Sök efter tillgängliga trådlösa nätverk" och välj sedan det nätverk du vill komma åt.

• Starta om datorn. Systemet kan ha startat och misslyckats med att upptäcka den trådlösa mottagaren. Starta om datorn korrigerar denna fråga.


Relaterade artiklar