Hur man drar bokstäver i Graffiti Style

June 29

Hur man drar bokstäver i Graffiti Style


Ofta ses i ett negativt ljus på grund av sin koppling till vandalism, graffiti stil kan dock användas för att skapa några fantastiska konstverk. Det är ofta i uppdrag att vara målade på väggarna i städerna samt på duk. Rita på väggar utan tillstånd, men är olagligt. Att lära hur man drar i graffiti stil är ganska populär som människor skriver sina namn på ett sådant sätt eller använda formatet för att dekorera sina bärbara datorer.

Instruktioner

• Börja med att skriva ut ett ord som du vill ska skrivas i graffiti stil. Kom ihåg att lämna gott om utrymme mellan varje bokstav så att du har utrymme att dra dina graffiti-stil bokstäver runt dem. Använd en penna i detta skede och bo både svag och löst med dina linjer.

• Titta på Internet för de olika stilar av graffiti som du kan använda för dina egna konstverk. Bubblan stil är populärt, liksom skuggan stil, men det finns massor att välja bland.

• Experimentera med olika storlekar och stilar, komma ihåg att hålla din penna linjer både svag och löst. Undvik detaljer och undvika alltför mycket radering.

• Ta fina liner penna, när du är klar med din skiss, och gå över blyertslinjer du vill behålla. På ena sidan av brevet, använder mycket tjocka linjer (du kan behöva en tuschpenna för detta); å andra sidan, hålla linjerna tunn; detta kommer att göra dina brev ser 3-D.

• Lägg till mer i detalj, med hjälp av din penna i detta skede om du vill. Följ ovanstående steg när detaljerna är klara. Lägg till skugga med hjälp av en mörk färg för de skuggade delarna av skrivelsen, som ofta är på botten av bokstäverna och antingen höger eller vänster sida. Efter detta lägga till lite färg till slut dina graffiti bokstäver.


Relaterade artiklar