Hur man installerar linoleumgolv i ett badrum utan att ta bort toaletten

May 20Ta bort toaletten i badrummet att lägga linoleumgolv är en hel del arbete och inte nödvändigtvis behövs. Det är mycket lättare att komma runt det. Du kan skapa en perfekt finish med tålamod och omsorg. Tekniken för att arbeta runt en toalett är väl etablerad och används av många professionella linoleum och vinyl montörer. Att lägga linoleum och vinyl kräver samma generella tekniker. Men det är svårare om linoleum på grund av dess hårdare karaktär, enligt golv återförsäljare Armstrong.

Instruktioner

• Följ B & Q: s råd och börja om längs den längsta väggen. Placera kanten av rullen i hörnet och rulla den längs väggen. Klipp det något längre än nödvändigt, sitta pjäsen ordentligt, sedan trimma den exakt längd.

• Lägg linoleum upp till toalettstolen bas. Vika arket tillbaka på sig själv. Skär en rak linje från kanten mot piedestalen. Var noga med att inte skära ut utanför fållen. Om du gör det kan snittet visas när du har slutfört jobbet.

• Klipp bort eventuella överskjutande bitar som uppenbarligen måste tas bort. Gör fler nedskärningar i närheten av bildskärmsfoten vid behov tills du får bladet att ligga plant. Använd ett bolster stämjärn för att göra en skarp veck i den återstående linoleum runt kanten av sockeln bas.

• Skär försiktigt längs veck tills linoleum sitter perfekt runt sockeln. Tänk tätning kanten med silikon. Detta kommer att bidra till att täcka upp eventuella små skär fel.


Relaterade artiklar