Hemlagad fönstermarkiser

May 14

Hemlagad fönstermarkiser


Lägga fönster markiser som ger skugga och skydd från väder och vind kan förbättra marknadsvärdet av ditt hem. Du vill skapa markiser som passar väl med andra hem i ditt närområde, men du vill att markiser för att lägga skönhet och definition till ditt hem arkitektur. Investera tid i skissa många typer av markiser och forska olika material som finns. Markiser kan användas på nästan alla typer av hem om utformas och installeras på lämpligt sätt.

Tänk utanför lådan

Granska många typer av markiser innan du bestämmer dig som designar för att bygga. Bygg markiser som ser lämplig över tiden. Du vill att dina sista val att lägga till marknadsvärdet på ditt hem. Markiser kan konstrueras av billiga nylontyg eller avancerade material såsom ceder eller koppar. Du kan designa markiser som antingen är stillastående eller infällbar.

Överväg Vikt

Ramverk som kommer att hålla en markis på plats kan vara gjord av aluminium, stål, trälister eller plast CVC rörmaterial. Du måste förstå byggandet av ditt hem för att räkna ut hur du kommer att fästa en markis och stödja vikten av både stödstrukturen och mantlar. Till exempel, installera en trä förtält med cederträ skakar liknar installera en veranda täcker. I det här fallet måste du skruva strukturen till inre ram av huset på flera ställen.

Konstrukt Framing

Enkla snickeri färdigheter kommer att räcka om du vill bygga en enkel hemmagjord fönster markis som du kommer att täcka i nylontyg eller aluminiumplåt material. Om du vill installera en mycket stor eller exklusiva markis, måste du köpa en professionell plan som erbjuder detaljerade steg. Former för att välja inkluderar konvex, konkav, välvd formade eller drop-down markiser. De flesta är inte svårt att konstruera, men de är mycket lättare att montera om du köper en plan med tydliga instruktioner.

Översyn som täcker Alternativ

Det är bäst att se vilken typ av markis du vill bygga i första hand. Till exempel, om du vill placera ett par kopparklädda markiser på din franska koloniala hem, kommer du att vara bättre betjänt av faktiskt tittar sådana markiser på ett hem i ditt område. Markis måste kapas för att matcha hem utsida i termer av proportioner. Många beläggningar är billigare att beställa än att göra från början.

Arbeta med leverantörer

Du kan få en hel del råd, tillsammans med diagram och tips från markis leverantörer. Dessa företag kan bygga en markis som täcker för att passa din ram. De kan sy ett tyg markis för att passa en trästomme som du har skapat från grunden, till exempel. Leverantörerna kan också sälja installation hårdvara och tillbehör om du väljer att bygga en markis från alla träprodukter själv.

Utbilda dig själv

Det är viktigt att utbilda dig själv om komponentdelar av en markis och hur man monterar varje del för att hålla upp under en lång period. Till exempel vill du använda hårdvara som har en viss inbyggd flexibilitet under starka vindar. Det är också viktigt att använda rostfritt stål hårdvara kontra galvaniserade skruvar och beslag för att förhindra rostfläckar på någon del av en markis.


Relaterade artiklar