Kärn utbildning Med en Simplatta

August 27

Kärn utbildning Med en Simplatta


En kickboard kan vara en regelbunden del av en kärna träningspass. En simmare kan hänga på en och fokusera på att arbeta hans underkropp. Att bara vara i vattenverk på bålstabilitet, och med hjälp av kickboard i olika positioner kommer att ge en utmanande och roligt sätt att fokusera på dessa muskler.

Vertikal arbete

Håll kickboard i dina händer och låt dina fötter för att flyta upp från botten. Att hålla din kropp ordentligt så att den kommer att flyta på vattenytan, trycker armarna ner under dig. Håll händerna platt på toppen av kickboard och tryck upp och ner - ett slags vatten push-up. Din kärna kommer att få ett intensivt träningspass som du försöker att upprätthålla stabiliteten samtidigt som du trycker armarna upp och ner. I samma läge, med armarna förlängas under, fladder sparka genom vattnet. I liggande ställning med armarna rakt ner, försöka flytta kickboard utan kroppen rullande. Kroppen måste spänna mot rörelsen, som arbetar hela kärnan.

Baklänges

I upprätt läge på djupt vatten, placera brädet genom att ta tag i topp och botten av varje hand och hålla brädan i sidled. Tryck styrelsen genom vattnet från kroppen i en diagonal position när du flyttar benen bakåt. Upprepa på den andra sidan. Kärnan musklerna måste stabilisera kroppen så att när du driver, behöver du inte falla bakåt. Kroppen rör sig bakåt genom vattnet med kickboard under vattenytan hela tiden.

Balancing Act

Sitter på toppen av kickboard är utmanande och aktiverar alla din kärna muskler. Det liknar sitter på toppen av en boll; Om du inte sitter rakt och högväxt, förlorar du ditt saldo och faller av. Bara sitta i styrelsen och försöka bo på. Om du kan göra det, alternativt svänga benen i en spark från knäna. Försök att med händerna ur vattnet. Skjut styrelsen bakom knäna och pressa den med benen för att hålla det där. Även i upprätt läge, flytta knäna mot bröstet och sedan backa så långt du kan utan att släppa ombord. Denna kickboard "crunch" kommer att arbeta med rectus abdominus.


Relaterade artiklar