Cake Dekorationer för en afrikansk-amerikansk Baby Shower

January 3

Cake Dekorationer för en afrikansk-amerikansk Baby Shower


Baby duschar är en rolig tid att fokusera på en förväntad barnet. Gåvor för barnet och vara omgiven av vänner bidra till att stödja den blivande modern. En fråga som kan orsaka problem är att de flesta kakor är inredda med en kaukasisk barn i åtanke. Om barnet som förväntas är en afrikansk-amerikansk bebis, då kakan kan vara en flopp på baby shower. Det enklaste sättet att lösa detta problem är att dekorera baby shower tårta själv.

Cake Toppers

I leksaks gången, leta efter en afroamerikansk baby doll. Plocka upp några andra objekt som en plast nallebjörn och en skallra. Tvätta leksaker i varmt tvålvatten och torka ordentligt. Baka en ark tårta. När det är kallt, frost kakan. Dab glasyr på bottnarna av leksaker och arrangera dem på toppen av kakan. Om du inte vill att en trasa blöja på barnet docka, sedan bara skapa en vanilj glasyr blöja. Hela dockan kan vara klädd i glasyr kläder om så önskas. När kakan serveras bara tvätta leksakerna i varmt vatten för att rengöra. Spara leksaker för barnet.

Frostad baby

Baka en ark tårta och kyla den helt. Frost hela kakan med valfri färg. Placera chokladglasyr i en bakelse väska och beskriva en baby form på toppen av kakan. Fyll konturen i så det ser tredimensionellt. Byt till vanilj glasyr och sätta en blöja på barnet. Med röret glasyr, fyll i detaljerna för ansiktet. Använd svart för att göra små lockar för håret. För en liten flicka, placera en rosa glasyr rosett i håret. För en pojke, ge barnet blå glasyr Halvstövlar. Med denna typ av dekorationer är det lätt att anpassa designen för tvillingar. Täck resten av kakan med lite glasyr babyleksaker.

Sugarcraft Spädbarn

Rör i 2 msk pulverform gelatin och ½ kopp majssirap i 59.1ml varmt vatten. Tillsätt några droppar karamellfärg för att skapa en trevlig afroamerikansk hudton färg. Lägg 0,907 kilogram florsocker. Blanda tills den bildar en boll. Håll sugarpaste varmt för att arbeta med det. Det stelnar när den svalnar. Om det börjar bli för stel att arbeta med, lägga den i mikron i 5 sekunder. Ta små nypor socker pasta och skapa små barn. Låt dem torka. Måla på detaljer med färgad glasyr. Grädda tillräckligt cupcakes för alla på baby shower. Frost cupcakes. Försiktigt sätta socker-craft barn på cupcakes.


Relaterade artiklar