70 Tema Party Ideas

July 8

70 Tema Party Ideas


Under 1970 var en rolig årtionde fullt av spännande modemodenycker och rörelser. Från "disco" eran "Happy Days" classic rock och allt däremellan, på 1970-talet var en period då folk verkligen släppa loss. Vad kan vara roligare än stora hår, klocka bottnar och discoljus? Det är därför kasta en 70-tema part är ett perfekt sätt att få en bra tid med dina vänner. Låt löst på kreativitet för att kasta en 70-tema part på egen hand.

1970 Pop Culture

Överväg att ha din 1970 bash kretsa kring några av de mest populära popkulturen häftklamrar och ikoner av decenniet - till exempel filmen "Saturday Night Fever". Ingenting skriker 70-talet mer än John Travolta dansar i denna klassiska film. "Charlies änglar" var en av de största smash-hit TV-program i årtionden. Farrah Fawcett har pin-up var förmodligen den mest ikoniska bilden av dessa 10 år. "Rocky Horror Picture Show" är en annan 70-talet klassiker. Någon av dessa skulle vara lämplig som ett tema för ett parti.

Fashions av 1970-talet

En av fördelarna med att kasta en 1970-talet tema part är mode potential. Det finns så många oförglömliga utseende och modenycker från hela decenniet. Bell bottnar, långklänningar, zany polyester, grimma-hals catsuits, varma byxor, empire-line klänningar, exotiska ärmar, kaftaner, byxa passar och stickat - alternativen är oändliga.

Musik och inredning av 1970-talet

Dekorationer och tillbehör är en av de viktigaste och viktiga ingredienser till ett framgångsrikt och autentisk 70-talet tema part. Humör ringar, husdjur stenar, diskobollar, stroboskop, och affischer Charlies änglar, John Travolta, M * A * S * H, Bee Gees och någon av de andra popkulturen jättar av decenniet är ett måste. Och glöm inte att spela 70-talet musik, som Bee Gees, Peter Frampton och Donna Summer.

1970 Mat

Mat inspirerad av 1970-talet skulle kunna lägga autentiska effekter till din fest, så se till att göra din forskning och inkludera lämpliga livsmedel. Vissa stora plockmat och rätter för ditt tema party inkluderar Pop-Tarts, ris-a-Roni, Hamburger Helper, slarviga Joes, Jell-O, Bundt kakor och naturligtvis den klassiska gula smiley kakan.

Var kan man handla för din 1970 Theme Party

Du kan handla för 1970 temaparty vid partifavör butiker i ditt område, t.ex. Party City. Internet är fullt av utmärkta partitillförsel butiker som erbjuder stora val och snabba, pålitliga leveranser. Om du letar efter äkta 1970 utrustar, ta en vintagebutiker i ditt område samt sparsamhet butiker som Frälsningsarmén. Även eBay och Black Light Vintage Clothing erbjuder ett bra urval av 70-talet kläder samt.


Relaterade artiklar