Saker att göra Smoke Med

July 19

Saker att göra Smoke Med


Rök kan användas som en estetisk fråga i film, fotografi och scenshower. Oavsett vilken anledning det används, är en stadig tillförsel av rök krävs vanligtvis. Flera olika och lättillgängliga objekt kan användas för att göra en stadig tillförsel av rök.

Rökelse

Ljus rökelse pinnar för att skapa en ständig tillförsel av rök. Strike en match och ljus i slutet av rökelse på elden. Låt det brinna en stund och blåser ut den. En ember bör förbli pyr på slutet av pinnen avger rök. Beroende på storleken av pinnen rökelse kan leverera en jämn ström av rök under flera menuetter till ett par timmar.

Fyrverkerier

Ställ av fyrverkerier för att skapa rök och ljus. Flera typer av fyrverkerier är antingen utformade för att ge bort stora mängder rök, som rök bomber, eller avger en stor mängd rök som en biprodukt av deras användning, som tomtebloss och romerska ljus.

Tobaksvaror

Röker en cigarr eller pipa för att producera tjock rök. Cigarrer och pipor kan producera stora mängder rök. Alltför fuktig tobak ger mer rök än mycket torr tobak. Vattenledningar, även kallade vattenpipor, också kan producera stora mängder rök. Men röktobak, liksom andas in röken andra sidan, är känd för att orsaka hälsoproblem.

Modell Railroad Rök Enhet

Använd en liten rökgenerator att skapa mindre skadliga ångor rök. Rökgeneratorer från modell järnvägen motorer och ångfartyg kan köpas separat från de större, dyrare modell kit. Dessa rök enheter är i allmänhet små elektroniska apparater som drivs med batteri och använda olja eller speciella vätskor för att generera rök. Även om alla dessa enheter måste ibland fyllas med rök som producerar vätska, kan vissa enheter programmeras för att producera olika mängder rök. Vissa enheter, vanligtvis de som marknadsförs till yngre användare, bara producerar säkra, andas vattenånga.


Relaterade artiklar