Hur man monterar Föring Gummi

March 6Gummigenomföringar används för olika tillämpningar, men de vanligaste typerna är de små donut-formade bitar av gummi som elektriker använder för att skydda elektriska ledningar från skrapa mot metallföremål. Ledningar passerar genom hål i metallreglar belägna mellan väggarna och i metallchassit av elektriska apparater. Den skarpa kanten runt hålet kan enkelt skära igenom trådisolering, vilket gör att koppar inuti vira att komma i kontakt med metallregel eller apparatens chassi och orsaka skador på liv och egendom. Lär dig hur du monterar en gummigenomföringen och öka dina säkerhetsåtgärder.

Instruktioner

• Mät storleken på tråden som kommer att passera genom gummigenomföringen. Få en genomföring storlek som gör det möjligt för tråden att passera genom det, men ge några vicka utrymme. Mäta diametern på det inre hålet och lägg tjockleken av gummit för att veta storleken på borrkronan som du kommer att använda för att borra monteringshålet.

• Borra hål där genomföringen ska placeras, med hjälp av en borrmaskin lastad med storleken lite rätt. Fil kanterna på monteringshålet med hjälp av en rund fil verktyg.

• Lägg en klick av vattenbaserat glidmedel runt utsidan slits genomföringen och tryck ena sidan av flänsen genom hålet. Arbete hela vägen runt hålet genom att trycka gummi flänsen bit för bit tills en sida av gummi flänsen är helt på den andra sidan av hålet. Du kan använda ett par långa näsa tång för att försiktigt dra gummi fläns på andra sidan muren.


Relaterade artiklar