Hur man väljer en dessert för köttgryta

April 29

Hur man väljer en dessert för köttgryta


Efter en rejäl och läcker nötkött gryta, är en lätt och välsmakande dessert är ett utmärkt val för att avsluta din måltid. Du kan göra din dessert själv eller, om du inte har tid, kan du köpa något enkelt eller speciellt från din lokala mataffär. Oavsett om du serverar en after-work, matiné måltid, behandla familjen till en helg fest, underhållande oväntade gäster, värd en formell middag, eller bara hänge dina egna gourmet smaklökar, det finns alltid utrymme för en pudding, även efter en gryta.

Instruktioner

• Omvandla en after-work, matiné kalops till något speciellt med en enkel dessert som går snabbt att göra, läckra och näringsrika. Servera en säsong färsk frukt diskens tillsammans med tjock och krämig grekisk yoghurt, sötad naturligt med honung. Satsa på en choklad eller kola fondue att värma upp dig under vintermånaderna, varvid platta med säsongens färska fruktspett.

• Gör helg familjens mat ett minne för barn och föräldrar att vårda för evigt genom att betjäna upp traditionella favoriter efter att du har slukade en ångande kalops. Förbered en hemlagad risgrynsgröt, lägga ett stänk av din favorit likör att göra det extra speciellt. Montera ett bröd och smör pudding från överblivna skivor vitt bröd eller en brioche loaf. Grädda Bramley äpplen, fyllda och fyllda med torkad frukt och nötter, tillsammans med en lyxig vaniljglass.

• Underhåll oväntade gäster på ett ögonblick meddelande med en snabb och rasande chili con carne, följt av en snabbt hopsatt men oemotståndlig dessert. Piska upp en Eton mess från krossade, butiksköpta maränger, skrov jordgubbar och lättvispad vispgrädde. Servera blandade bär, såsom hallon och blåbär, beströdda med hackad färsk mynta och drizzled med frukt hjärtlig, tillsammans med Chantilly grädde.

• Tjäna ett rykte som den perfekta värden genom att servera en dekadent, hemlagad pudding efter en sofistikerad köttgryta. Välj populära klassiker som cheesecake, pavlova och tiramisu som är relativt lätt att göra, men ser ganska imponerande när serveras på eller i glas piedestal tårta skivorna och bagatell rätter. Gör dessa desserter i förväg så att du får umgås med dina gäster.

• Utnyttja en lugn natt i på egen hand med en tröstande gryta och något choklad att avsluta. Piska upp en chokladmousse eller sufflé. Unna dig en top-of-the-range, butiken köpte choklad fondant eller profiteroles. Gå helt i en bar av god kvalitet mörk choklad med en kakaohalt på 70% eller högre.


Relaterade artiklar