Hur man installerar en Pull Up Bar

June 19

Hur man installerar en Pull Up Bar


En pull-up bar kan du utföra olika övningar för att utveckla överkroppen. Detta gripande fasta bar i allmänhet är installerad i en dörrkarm. Baren kan du göra omvänd armhävningar, enkla och dubbla knä höjningar, chin-ups samt andra övningar. Installera en pull-up bar kan åstadkommas snabbt, men det finns flera tips du måste ta hänsyn till att korrekt installera det.

Instruktioner

• Använd ett måttband för att bestämma lämplig höjd för pull-up bar. Konsolerna som medföljde pull-up bar kit ska installeras ungefär en fot ovanför höjden av dina axlar. Detta kommer att säkerställa att du bekvämt kan nå baren utan overextending armarna.

• Placera konsolerna på önskad monteringsplats av dörrkarmen. Använd en penna för att markera hålen där skruvarna går. Du måste installera fästena på mittdörrkarmen panel. Kontrollera att fästena är korrekt justerade med hjälp av måttband för att se till att baren kommer att vara i nivå.

• Ta bort konsolerna och använd en manuell eller elektrisk skruvmejsel för att borra ett litet hål (1/16 tum) i dörrkarmen där du gjorde blyertsmarkeringar. Detta kommer att hjälpa dig att hitta de märken när du placerar konsolerna tillbaka på dörrkarmen.

• Placera fästena på dörrkarmen med konsolhålen uppradade med dörrkarmen hål. Använd en manuell eller elektrisk skruvmejsel för att driva skruvarna som medföljde pull-up bar kit på plats tills de är täta och säkra.

• Placera bar på konsolerna. Du måste sätta ribban på plats genom att placera den över fästena, dra ner.


Relaterade artiklar