Utomhus bröllop Bow Idéer

November 4

Utomhus bröllop Bow Idéer


Planera ett bröllop kan vara en underbar och ansträngande process samtidigt. Det finns så många detaljer att tenderar till, men det finns gott om idéer om var att använda pilbågar på en utomhus bröllop. Den första uppgiften är att besluta om vilka typer av bågar som du vill använda för dekorationer. De kan vara vita eller någon färg, enkel eller komplex, och alla storlekar.

Bröllop Pew / stol Stråkar

Du kan köpa färdiga bröllop pew bågar för din utomhus bröllop. Bifoga en båge i slutet av varje bänk. Om du har utomhus stolar, kan du bifoga en båge till sista stol på varje rad av stolar. Alternativt kan du köpa siden eller tyll material och linda varje stol med en båge så att bågen visar på baksidan av stolen. Välj en färg som matchar din färgtema för bröllopet eller använda klassiska vita bågar. Använd skum tejp för att fästa bågar till bänkarna eller stolar.

Dekorera Bågar eller Dornar med bågar

Använd remsor av band som är åtminstone 3 varv lång tid att skapa stor loopas bågar. Om du dekorerar en utomhus bröllop berså, kan du dekorera den med vit tyll och sedan lägga på en stor rosett i mitten längst upp på bersån. Alternativt kan du använda en större båge upptill och fäst mindre bågar ner sidorna av bersån. Du kan också använda tyg och tråd för att skapa ett bröllop bylte för en dekoration till position över en utanför dörren som leder gästerna inne. Lägg till en rosett i mitten av det.

Aisle Walkway Bow Dekorationer

Skapa en gång gångväg för bruden och hennes skötare genom att placera sex vita stolpar, cirka 3 fot höga, i marken eller sand. Lägg till fler poler om det är en längre gången. Lägg en lång bit av vit tyll längs vardera sidan av gången poler. Placera en rosett på toppen av varje stolpe. Rosetter kan vara gjord av något tyg, enkel eller komplex, och om alla färgval. Du kan också dekorera utomhus kolumner eller ens närliggande träd med bågar för ceremonin.

Rosetter på ballonger och för bruden

Vädret kan vara oförutsägbara på utomhus bröllop. Du kan köpa färdiga bågar som är vattentäta om du vill se dina bågar behåller sin form även om det regnar på den speciella dagen. Tie bugar att heliumfyllda ballonger för gäster och få dem att släppa ballongerna när bruden och brudgummen uttalas man och hustru. Bruden kanske vill knyta en särskild rosett runt hennes bukett som hon går ner i gången eller bära en båge på hennes bröllopsklänning.


Relaterade artiklar