Thanksgiving aktiviteter att göra med din familj

August 31

Thanksgiving aktiviteter att göra med din familj


Thanksgiving är en tid för familjen samhörighet och visar uppskattning till de som du älskar. Ibland familjer fastna i resor, matlagning och andra arrangemang och glömmer att njuta av den årliga fyra dagars helg av mat och avkoppling. Oavsett om det är crafting, ta en familj dag, eller hjälpa till i köket, tackade med din familj under semestern är en viktig del av vad Thanksgiving handlar om.

Tack Duk

Förbered dig för den stora middagen genom att göra en tacksam bordsduk med hela familjen. Börja med en vit duk och filtmarkörer. Linje undersidan av duken med tidningspapper för att inte missfärga bordsskivan. Varje person turas om med att skriva en tacksam tanke på duken förrän det är fullt av små familje anekdoter, minnen och tack-talet. Placera duken bort tills det är dags att duka och sedan läsa varje tacksam not högt under Thanksgiving middag.

Papier-maché Höjdpunkten

Om du har små barn, tillbringa helgen crafting Thanksgiving skapelser. Låt dina små delta i semester festligheterna genom att mittpunkten för matbordet. Gör papier-mache pumpor och kalebasser för ymnighetshorn. Börja med en ballong och täcka den i tidningsremsor doppade i lim. Fortsätt foder ballongen med gula eller orange konstruktion papper indränkt i lim och pop ballongen när alla papper är torr - oftast i cirka 24 timmar. Barnen kan måla sin skapelse och ordna det i en flätad korg fylld med fiber för en rustik och traditionell mittpunkten.

Tallkotte Turkiet

Ta en vandring med din familj innan Thanksgiving och har barnen samla kottar för bearbetning. Baka de kottar i ugnen innan du börjar din båt för att bli av sav och insekter. På Thanksgiving, få alla barn tillsammans och använda kottar att kalkoner. Använd små skumbollar för huvudet och måla dem bruna. Fäst brunt skum bollen till toppen, spetsiga delen av kotte med varmt lim och lägga googly ögon, en näbb och en röd gobbler gjord av filt eller skum papper. För Turkiets stjärtfjädrar, klippa fjäder-form från rött, orange och gult kraftigare papper (varje kalkon behöver ungefär åtta eller 10). Limma fjädrar till stora botten av kotte så att de fan ut.

Dagsutflykt

Thanksgiving är den mest trafikerade resa semester i år för amerikanerna. Många familjer tillbringar denna gång kommer att besöka familj. Spendera dagen med bara din närmaste familj är ett sätt att fokusera på slutet av en annan hektiskt år. Om du kan ordna hela familjen att tillbringa helgen tillsammans, ännu bättre. Ta en road trip till en närliggande stad eller syn se i din egen stad. Ingen stress, inga argument, bara en lågmäld semester umgås med dem du älskar.


Relaterade artiklar