Hur till Fart upp min Ethernet-kort

January 17

Hur till Fart upp min Ethernet-kort


Om du har ett nätverk i hemmet eller på kontoret, kan du använda Ethernet-kort för att ansluta till det nätverket. Ethernet-kort har ett antal fördelar, inklusive variabla hastighetsinställningar och det faktum att de flesta nya datorutrustning stöder Ethernet-standarden som standard. Ibland kan dock hastigheten på ditt Ethernet-kort sakta ner. När det händer, är det bäst att använda en steg-för-steg för att lösa problemet.

Instruktioner

• Stäng av datorn och starta om den. Med tiden kan minnesläckor uppstå som dina program körs, och de minnesläckor kan sakta ner ditt system och minska nätverksanslutningens hastighet. Fysiskt stänga av datorn och starta den frigör dessa resurser och gör att datorn kan arbeta snabbare.

• Gå till webbplatsen för Ethernet-kort tillverkaren och kontrollera om det finns uppdaterade drivrutiner. Tillverkaren får släppa nya drivrutiner som tar upp frågor med långsam anslutningshastighet och minnesproblem.

• Klicka på "Start" -knappen på din dators skrivbord. Välj "Inställningar" följt av "Kontrollpanelen." Dubbelklicka på ikonen "Nätverk" och välj sedan "Local Area Network" alternativet.

• Högerklicka på ikonen "Nätverk" och välj "Egenskaper". Klicka på knappen set-up för ditt nätverkskort och kontrollera hastigheten och duplexinställningar. Ställ in hastighet till den högsta hastigheten som stöds av ditt hem eller kontorsnätverk. Om du arbetar med ett hemnätverk, kontrollera dokumentationen du har fått från din Internetleverantör eller bruksanvisningen som medföljde nätverkshubben. Om du arbetar i ett kontor, kontakta nätverksadministratören innan du gör några ändringar i hastigheten på nätverkskortet.

• Klicka på "Speed ​​och Duplex" -knappen. Använd listrutan för att ändra duplexinställningen till "Full". Den full duplex inställning kan påskynda utvecklingen av nätverkskortet och öka den hastighet med vilken du ansluter.


Relaterade artiklar