Hur man gör papper muffintoppers

January 19

Hur man gör papper muffintoppers


Om du gör och dekorera ett parti av muffins, kan du frestas att köpa ett paket av kommersiella muffintoppers. Dessa papper eller plast ikoner har oftast bilder på seriefigurer eller Santa eller påskharen. Få samma resultat för nästan inga pengar genom att göra dina egna muffintoppers hemma. Du kommer att spara pengar samtidigt som de får en egen look för dina muffins som ingen annan kommer att ha.

Instruktioner

Använd en skrivare

• Hitta en grafisk design eller uppsättning mönster som du vill ha för din dekoration. Sök bland grafikprogram du kan ha på din dator för gratulationskort designer, eller titta på grafik webbplatser på nätet.

• Skriv ut flera kopior av den design som du vill. Ställ in dimensionerad storlek så det hamnar ca 1 1/2 inches kvadrat. Utskrifts par bilder, antingen alla ett grafiskt, eller en mängd som går i en uppsättning.

• Rita en kvadrat eller cirkel runt varje grafiskt med varje kontur som mäter 1 3/4 inches över. Klipp ut varje ruta eller cirkel.

• Kör ett limstift över den bakre ytan av en utskärning. Lägg en tandpetare på papperet med den trubbiga hälften om på papper och den spetsiga hälften sticker ut botten. Lägg en matchande pappers grafisk ovanpå den första och tryck ihop dem, innesluter tandpetare mellan de två papperslager.

• Peta tandpetare i mitten av ett iskallt cupcake att dekorera ditt parti bakverk.


Relaterade artiklar