Hur man bygger en liten skateboardramp

November 13

Hur man bygger en liten skateboardramp


Små skateboard ramper kan hjälpa nybörjare eller oerfarna skateboardåkare att lära sig grundläggande manövrer, inbegripet rullande och balans. Skaters bygger också små skateboardramper för enkel lagring och transport. Kick rampen är fortfarande det enklaste liten ramp för att bygga, eftersom det endast kräver ett fåtal material, inklusive en bit av plywood och en bit av virke. Förvara den lilla spark rampen i ett garage eller carport skyddar rampen från de skadliga effekterna av regn.

Instruktioner

• Hitta en lämplig byggnad område för liten spark rampen. Öppna de två bockar och placera dem sex fot isär. Lägg bit plywood ovanpå de två bockar.

• Såg plywood i hälften med sticksåg för att skapa två 4-by-4-fot ark plywood. Placera en av de bitar av plywood i lager i fall du behöver för att byta ut rampen.

• Lägg en av bris block horisontellt på marken i det område du planerar att bygga en liten spark rampen. Mät fyra meters avstånd från den första bris blocket med måttband och placera den återstående bris blocket horisontellt på marken för att lägga parallellt med den första.

• Placera kanten av den 4-by-4-fot plywoodskiva mot vind block för att skapa en lutande ramp. Skär 4-by-4-tums bit av timmer i hälften. Skjut hälften av 4-gånger-4 under plywood för att göra ett stöd för den lilla spark rampen.

• Lägg en-för-2-fot bit plåt på kanten av plywood som vidrör marken för att bygga en rulle upp. Rulla upp och ner den lilla spark ramp för att se om det har en stabil bygga. Göra justeringar som behövs.


Relaterade artiklar