De bästa platserna att bo med låg luftfuktighet

September 20

De bästa platserna att bo med låg luftfuktighet


Medan många platser i USA har milda vintrar och vackra somrar, de flesta kommer med den oönskade effekten av varmt väder: fuktighet. Promenader utomhus och omedelbart känner sig tung, klibbig luft tynger är en sensation många människor vill undvika. Lyckligtvis finns det flera ställen i USA som rankas lågt på skalan av fukt, men ganska högt när det gäller livability.

Las Vegas, Nevada

De bästa platserna att bo med låg luftfuktighet


När det gäller luftfuktighet, toppar Las Vegas listan - på ett bra sätt. Staden är ständigt rankad på # 1 för lägsta luftfuktighet i USA, oftast citerade som cirka 30%. Las Vegas är nästan lika känd för sin ökenklimat som dess livliga underhållning och spelindustrin. Trots de omedelbara associationer till kasinon och showgirls, har Las Vegas arbetat under de senaste åren för att förbättra sitt rykte som en familjevänlig, beboeliga staden.

Salt Lake City, Utah

De bästa platserna att bo med låg luftfuktighet


Salt Lake City är känd för att vara familjevänlig och mycket dräglig konsekvent rankning högt i undersökningar att spåra invånarnas livskvalitet. Dessutom erbjuder ett attraktivt klimat, med den genomsnittliga luftfuktigheten höll sig kring 52% och relativt milda vintrar - särskilt för hem för vinter-OS 2006. De perifera områden erbjuder vandring, skidåkning och andra rikliga möjligheter till friluftsliv. Även om det kan vara stereotypa motsatsen till Las Vegas, Nevada, båda är ofta favoriter för de bästa, platserna låg luftfuktighet att leva.

Denver, Colorado

De bästa platserna att bo med låg luftfuktighet


Medan sydvästra USA anses allmänt ha de lägsta nivåerna av fukt, Denver innehar det äger. Med en årlig luftfuktighet oftast noterades till cirka 50%, Denver milda klimat och natur gör det till en mycket beboeliga staden. Även om ligger mycket nära till snö och skidåkning i Klippiga bergen, är dess klimat året runt ganska mild, och Denver är känd för att ha solsken nästan varje dag på året. För dem som inte gillar tanken på en ökenmiljö, är Denver låg luftfuktighet, hög höjd alternativ.

Yakima, Washington

Inbäddat i Yakima Valley i South Central Washington, är Yakima den åttonde största staden i delstaten Washington. Dess vädret varierar från kalla vintrar till varma somrar, men dess plats i ett regn skugga (den torra sidan av ett berg) ger staden 300 soldagar per år och en genomsnittlig relativ fuktighet på ca 50%. Omgiven av vinland, vintersport och rika jordbruksmark, är Yakima en långsammare takt men natursköna området för att ringa hem.


Relaterade artiklar