Hur man tar bort Ralph Lauren Sand Texture Paint

March 20

Hur man tar bort Ralph Lauren Sand Texture Paint


Ralph Lauren har skapat en rad strukturerade färger för väggar. Samlingen påminner om färger och texturer av floden stenar och, i detta syfte, många av de inomhusfärger innehåller sand för att ge väggar en texturerad look. Färgerna är lätt att applicera, men mycket svårt att ta bort. Om du vill ta bort strukturfärg, det finns alternativ för dig, men uppgiften är jobbigt och tidskrävande.

Instruktioner

• Tejpa utanför område där du vill ta bort färgen. Placera damm ark på golvet och över möbler och inventarier. Gel lösningsmedel är mycket kemiska och skadar ytor de spiller på. Ta bort faceplates av strömbrytare och eluttag.

• Don ditt skyddskläder. Gel lösningsmedel innehåller starka kemikalier som kommer att irritera huden och ögonen. De producerar också kemiska ångor som inte bör inandas. Se till att ditt rum är väl ventilerat.

• Måla gel lösningsmedel på med ett brett pensel. Ge lösningsmedlet tid att lyfta färgen från gips och sedan skrapa bort det med skrapan.

• Förbered gips för ommålning. Blanda fogmassan till konsistensen av kakan glasyr med lite vatten. Applicera fogmassa och låt den torka ordentligt. Sand gips.


Relaterade artiklar