Livsmedel som hjälper barn att sova

February 8

Livsmedel som hjälper barn att sova


Näring kan göra eller bryta din utveckla barns hälsa, men det kan också påverka hans humör, energi och även hans sömnvanor. De flesta föräldrar vet att det kan vara svårt att få en baby att sova på natten, men vissa livsmedel kan lugna honom precis tillräckligt för att nicka. Om du är en av de föräldrar, försök att ge ditt barn en del av dessa livsmedel, och se om de lätta honom till en god natts sömn.

Varm mjölk

För många människor är varm mjölk en självklar en. Det har hjälpt både barn och vuxna varva ner och somna efter en dag full av aktivitet så länge som de flesta människor kan minnas. För vuxna, en mugg mjölk värmas i mikrovågsugn kan göra susen, och för barn är det lika enkelt. Konsten att varm mjölk är en ingrediens som kallas tryptofan, som inducerar avkoppling. Det är inte en bra idé, men för att ge komjölk till barn yngre än 1. För dem som är äldre än 1, försöka kombinera mjölk med komplexa kolhydrater, såsom havregryn.

Kamomillte

Kamomill te har länge varit tippad för sin förmåga att lindra obehag av kolik, men det har en annan användning, samt - det kan hjälpa ditt barn att sova. De lugnande effekterna av kamomillte när värms och blandas med juice kan lugna oroliga barn. Samtidigt kan det lindra smärtan av en öm mage eller gas. Medan kamomillte är säker för barn i alla åldrar, välj en noncaffeinated sort för ditt barn.

Bananer

Bananer är bra läggdags mellanmål för barn som har svårt att sova. De är packade med väsentliga magnesium som enligt till webbplatsen AOLHealth, har visat sig hjälpa slappna av kroppen och förbereda den för sömn.


Relaterade artiklar