Hur man bygger en Wood Shelter

December 14Om du någonsin bli vilse i skogen, att veta hur man bygger en nödbostäder som kommer att hålla dig varm, skyddad, bekväm och synlig för dem som letar efter dig kan rädda ditt liv. Den typ av skydd som du bygger till stor del är beroende av det material som du har till hands. I en skogsmiljö, finns det vanligtvis ett stort antal nedskjutna träd, grenar och annat material som kan användas för att göra en snabb överlevnad skydd.

Instruktioner

• Scout ut lämpliga campingplatser. Leta efter en plats som erbjuder skydd mot väder och vind och från naturkatastrofer såsom djur trafik eller berg diabilder. När du hittar en plats, leta efter en nedskjutna träd som du kan använda som takåsen för ditt skydd.

• Samla så många stora grenar som du kan hitta. Kontoren kommer att utgöra sidorna av skärmskydd. Som du samla ved, hålla sig borta från ruttnade bitar som kommer att minska den strukturella integritet skydd.

• luta stora grenar ovanpå den nedskjutna trädstam, som nu är ditt skydd takåsen. Grenarna bör luta mot takåsen stammen vid relativt samma vinkel.

• Sök efter mindre grenar som kommer att bilda vävda lager ovanpå de större grenarna. Placera de mindre grenarna vinkelrätt mot de större grenar för att bilda en halmtäckta tak. Din design kommer att börja ta på en välvd form som du lägger till mindre grenar.

• Dump massor av löv och annat skräp på toppen av grenen-halmtak så att det finns flera inches av isolering och väderskydd mellan insidan och utsidan av skydd.

• Skala några grenar från närliggande vintergröna träd och lägga dem ovanpå inkapslingen så att de liknar bältros av ett tak, med de högre skikten placeras ovanpå varje skikt som är omedelbart lägre på sidorna av skyddsrummet.

• Placera mer vintergröna grenar nära ingången till din bostad. När du går in i skydd för att vila för natten, använd dessa grenar för att täta dörren för maximal värmeisolering.

• Dra upp tillräckligt mossa från marken för att skapa en bekväm säng så att den kalla marken inte suger all värme från kroppen. Om mossa är inte tillgängligt, då fler vintergröna grenar kommer att göra.


Relaterade artiklar