Hur man gör papper Seed Dekorationer

September 18

Hur man gör papper Seed Dekorationer


För att göra vackra papper utsäde ornament, måste man börja med att göra hemlagad frö papper. Denna typ av papper kan planteras i marken för att odla blommor eller andra växter. Att göra detta papper hemma är ett roligt sätt att återvinna material och skapa hantverk som är bra för jorden. Efter genomgången hemlagad papper, kan du använda den för att skapa roliga prydnader för julgranen eller andra semester dekorationer.

Instruktioner

Göra hemlagad Seed Papper

• Riv papper i små strimlor och lägg i en mixer eller matberedare. Fyll mixern halv fulla med papper och fortsätta att fylla med varmt vatten. Blanda i en minut eller tills inga pappers flingor kvar och pappersmassa är slät.

• Tack eller stapel en bit fönsterfilm eller cheesecloth till en ram för att göra en pappersform. Var noga med att välja en ram som är en lämplig storlek för det färdiga papperet.

• Fyll tvättställ halvfull med varmt vatten. Sätt i motsvarande tre blandare full av pappersmassa. Lägg i frön och rör blandningen noggrant.

• Placera pappers formram i handfatet, flytta runt för att fylla den med pappersmassa. Låt massan att nöja sig med en liten stund innan du lyfter ramen ovanför vattennivån. Låt pappersmassa ramen rinna. Använd kalkon baster att samla massa från bassängen och fylla i eventuella hål på papper mögel.

• Placera ramen med massan nedåt på ett tyg torget. Tryck ut så mycket vatten som möjligt från massan med användning av svampen.

• Håll tyget torget platt och lyft ramen bort från tyget. Lyft formram bort långsamt och försiktigt. Den våta papper bör förbli på tyget. Om den inte försöka klämma ut mer vatten och lyfta bort ramen långsammare. Stack papperssidor på en bakplåt åtskilda av tyg rutor. Placera en bakplåt på toppen och tryck ner för att avlägsna eventuellt överskott av vatten.

• Separata sidor med tyg och låt dem torka i upp till 24 timmar. Separera tyget stöd från pappret när den är helt torr.

Göra pappersdekorationer

• Välj kakmått med former som är lämpliga för semester eller tillfälle för vilka prydnader som används.

• Spår former från kakmått på på baksidan av torrt Table papper.

• Skär ut formen ur pappersark. Stansa ett hål genom toppen av papperet, lämnar tillräckligt med utrymme från kanten för att hindra den från att riva. Gäng hampa eller andra naturfibrer genom hålet och slips för att göra en loop. Använd öglan för att hänga prydnad.


Relaterade artiklar