Ryobi Vs. Makita Sladdlösa borrmaskiner

January 29

Ryobi Vs.  Makita Sladdlösa borrmaskiner


Sladdlösa borrmaskiner har blivit mycket populärt under de senaste tio åren, och kan hittas i de flesta elverktyg tillverkare. Makita och Ryobi varumärken är två som har funnits under lång tid och är relativt lätt att hitta, prisvärd och finns i flera olika storlekar och effektnivåer.

Energialternativ

Ryobi sladdlösa borrmaskiner levereras med flera olika energialternativ, inklusive 7,2 volt, 9,6 volt, 12 volt kompakt och 12 volt standard. Den Makita linje erbjuder en något bredare spektrum av energialternativ, som börjar med 7,2 volt, 9,6 volt och 12 volt. För den som söker mer makt, Makita erbjuder också 10,8 volt, 14,4 volt och 18 volt borrar.

Batterier

Ryobi borrar kommer med laddningsbara batterier. Vissa är litiumjonbatterier som påstås hålla en längre laddning. Makita borrar också komma med uppladdningsbara batterier, i antingen litium-jon eller Ni-Cd.

Funktioner

Keyless chuckar, framåt och bakåt alternativ, och magnetiska förvaringsfack för borrkronor kommer som presenterar på flera av de Ryobi sladdlösa borrmaskiner. Du kommer troligtvis hitta variabla kopplingspositioner och inbyggda bubbla nivåer liksom. Makita borrar erbjuder även nyckellösa chuckar på sina övningar, samt variabla hastigheter och vridmoment. Några av de dyrare modellerna har också inbyggd LED-lampor som hjälper dig att se vad du gör.

Tillbehör

Ryobi borrar kommer med laddningsbara batterier samt en batteriladdare. Makita borrar komma med sina egna mål, batteriladdare och uppladdningsbara batterier. Några av de mer avancerade borrar kan också komma med ett hölster för enkel transport.

Var kan man köpa och priser

Både Ryobi och Makita borrar kan hittas på Home Depot butiker, men inte varje plats kommer att bära varje övning. Makita är också bärs av Fatenal Supply Company butikskedja. Använda online-återförsäljare kan också hjälpa dig att köpa en Makita borrar, eftersom de kan hittas på försäljningsställen som Amazon.com och Tylertool.com. Ryobi borrar är prissatta mellan £ 19 och £ 104, medan Makita borrar tenderar att vara dyrare och kostar från £ 120 till £ 185.


Relaterade artiklar