Vad är Google författarskap och hur fungerar det?

January 22

Vad är Google författarskap och hur fungerar det?


Google lanserade sin "Författarskap" program i juni 2011. Detta var en teknisk förändring av sökmotorns visning av sökresultat som har djupgående effekter för de som skriver på Internet. Google införde detta system, inte bara som en metod för att visa mer information, men också som ett sätt att förbättra sin ranking algoritm.

Format

När du gör en sökning i Google, återgår motorn en lista med länkar som matchar sökorden. Varje länk följs av en kort beskrivning av den sida som den pekar. Eftersom genomförandet av författaren format, visar Google nu författarens bilden till vänster om länken beskrivning. Författarens namn visas även innan all information i beskrivningen.

Syfte

Google planerar att minska incitamentet för anonyma inlägg på World Wide Web och vill driva dessa poster längre ned sökresultaten. Googles sökrobot plockar upp kommentarer i forum och anonyma inlägg, som är mer sannolikt att vara ärekränkande eller felaktig i sak. Google behöver ett sätt att erkänna författade innehåll och förbättra dess synlighet. Google författarskap gör sökmotorn att kontrollera att en text är skriven av en registrerad författare som är en verifierad, spårbar människa. Att upprätthålla en författarens kontaktuppgifter på fil ger också Google ytterligare möjligheter att kommunicera med författare i framtiden.

Tillgång

Författarna kommer bara få den här tjänsten från Google, med tonvikt på deras arbete, om de är registrerade medlemmar i Google+. Bara nämna sitt arbete i en profil på Google+ ger inte författaren denna behandling. Profilen måste omfatta en headshot som sin huvudsakliga foto och författaren måste komma in några uppgifter om arbete i profilens sidor. Detta innebär att sätta hemmet URL av de webbplatser du skriver i den "bidrar till att" i profilen. Varje artikel måste ha en byline, som måste överensstämma med namnet i författarens profil.

E-post

Google författarskap programmet kräver att e-postadressen i samband med profilen är på domänen på webbplatsen du skriver för. Till exempel, om du skriver för www.writersplace.co.uk din e-postadress måste sluta med "@ writersplace.co.uk." Men om det inte, du kan fortfarande länka ditt arbete till din profil genom att använda e-postverifiering bildas på Google+ författarskap sidan.


Relaterade artiklar