Djungeltema kläder idéer

May 21

Djungeltema kläder idéer


När du kommer till en djungel-tema part eller om du bara vill ha en touch av det vilda i din garderob, anser bär djungel-tema kläder. Jungle-tema kläder behöver inte vara over the top, men det kan säkert vara om du vill, och det finns en hel del utrymme för att det ska vara elegant, enkelt och elegant också. Välj djungel-tema kläder för lämpliga tillfällen och visa upp levande färger och vackra utskrifter.

Animal Print Klänningar

Om du är intresserad av en dramatisk uttalande, överväga ett djur-print slida klänning. Om du vill ha något färgglatt, prova kontrasterna som erbjuds av svart och orange tiger ränder eller svarta fläckar på guld med en gepard hud. För en monokrom look, välj zebra ränder. Om du älskar tanken på djurtryck men skygga starka mönster, väljer i stället en tawny guld klänning som påminner om en lejon päls. Para klänning med matchande skor eller skor i en elegant svart lackläder för kontrast.

Animal T-shirts

Om du vill ha något enklare men ändå djungeltema, söka upp en lämplig T-shirt. T-shirts är bäst för fritidskläder, men de kan också vara mycket lämplig för ett tema get-together, eller erbjuds som en gåva till ett barn. Använd en T-shirt med din favorit djur tryckt på framsidan. För en mer subtil utseende, välj en T-shirt med djurspår på den.

Leafy Greens

När folk tänker på djungler, de inbillar sig tät grön växtlighet och färgglada blommor. Välj klänningar eller skjortor som återspeglar detta. Leta efter kläder med lummiga gröna tryck på dem, särskilt om de kommer prydd med hibiskus blommor eller andra färgglada tropiska blommor. Om du skygga för mycket färg, par en djungel-print kjol med en vanlig svart topp eller vice versa.

Utrusta

När du planerar en djungel-tema outfit, rätt tillbehör går långt. Till exempel, klä upp en vanlig outfit med ett djur print halsduk, eller bära ett par ormskinns pumpar för att matcha texturer på en kjol eller skjorta. Fascinators smyckas pannband och du kan hitta de som ljust ha färgade fjädrar eller falska tropiska blommor i dem. Accessorising är billigare än att köpa en helt ny outfit, och det kan fortfarande vara mycket slående.


Relaterade artiklar