Hur man använder hår toner för att ta bort rött och guld toner från blekt hår

June 10

Hur man använder hår toner för att ta bort rött och guld toner från blekt hår


Blekning av hår blont är en känslig process som kräver noggrannhet och omsorg. Om du letar efter en ren blond färg som saknar brassiness samt rött och guld toner, är ett sätt att åstadkomma detta är att använda en toner. Poängen med en toner är att neutralisera oönskade färger från håret efter den första blekningen, lyfta eller färgningsförfaranden. Toner kan bidra till att ge håret med en mer naturlig blond utseende som är jämn och konsekvent.

Instruktioner

• Köp en toner på ett apotek eller skönhet leverans butik. Leta efter en toner som motsvarar önskad hårfärg, såsom platina blond, dirty blonde eller aska blond. De flesta toner är utrustade med utvecklare krämer som hjälper de produkter som.

• Blanda lika delar toner och utvecklare grundligt i en skål, allmänt 56.7gr. vardera (se till att du inte har något emot om skålen är förstört av produkterna).

• Applicera lösningen direkt i torrt hår med en nyans borste. Ta din tid, sätta blandningen jämnt över hela huvudet. Börja från rötterna och arbeta dig ut till resten av håret. Håll blandningen i kontakt med hårbotten, eftersom det kan leda till mindre sveda.

• Tillåt lösningen att sätta i ca 45 minuter. Sitt så stilla som möjligt. Periodvis titta på håret för att se till att den behandlar ordentligt (ta bort tecken på rött och guld).

• Efter 45 minuter, skölj lösningen från ditt hår. Efter att se till att du har lyckats bort de oönskade toner, tvätta alla toner med varmt vatten. Slutligen, torka håret med en handduk. Schampo och villkor håret som vanligt.


Relaterade artiklar