Inomhus Spel och aktiviteter för barn

November 19

Inomhus Spel och aktiviteter för barn


När regn, hög luftfuktighet eller brist på säker utelek utrymme håller dig inne, vända sig till fysiskt och mentalt utmanande inomhus spel och aktiviteter. Barn ska tillbringa minst 60 minuter varje dag gör något fysiskt utmanande, enligt National Association för idrott och fysisk fostran. Bordsspel och hantverk ger behövde vila och återhämtningsfaser mellan fysiska aktiviteter. De finslipa liten motor och kreativa problemlösningsförmåga, ger möjligheter för fantasifulla spel.

Dance Party

Warm-ups och cooldowns förhindra skador genom att sträcka musklerna före och efter intensiv aktivitet. Spela 2:58 långsamma låtar och har barnen stå, höja och sänka sina armar, snurra eller utföra andra rörelser i takt med musiken. Uppmuntra barnen att sträcka, nå, och koppla varje muskelgrupp. Alternate nå hög med böjning eller huk ner i kontakt med golvet. Spela sex fler låtar, var ökar i tempo, för att bygga momentum och få barnens hjärta och pulsfrekvenser upp innan du vända processen för en cooldown fas.

Crab Fotboll

Många skolor har barn spela versioner av krabba-walk spel i fysisk träning klasser. Crab-walk spel kräver några anpassningar när spelas hemma, på grund av utrymmesbegränsningar och lägre takhöjder. Flytta alla möbler på ena sidan av rummet och ta bort eventuella lampor eller krimskrams som kan skadas under spelets gång. Placera en rektangulär tvättkorg på sin långsida vid vardera änden av rummet för att tjäna som ett mål. Dela in barnen i två grupper, en i vardera änden av rummet. Välj ett barn från varje lag att fungera som målvakt. Låt barnen få på sina händer och fötter, mage-up, med sina bakre ändar från golvet, i en "krabba promenad" -läge. Kasta en badboll lätt mellan de två lagen. Det första laget att rulla eller sparka bollen in i mål på den motsatta sidan av rummet tre gånger vinner.

Ätbara Tinker Toys

Montera marshmallow och pretzel skapelser mellan de mer intensiva fysiska spel. Ge skålar med marshmallows och salta pinnar vid ett bord. Uppmuntra barnen att göra torg och trianglar innan pyramider och kuber. Förklara hur pretzel och marshmallow trianglar kan ansluta till bildning av en kupol. Ge barn som är 15 minuter att arbeta på sina strukturer innan du fortsätter till en annan fysisk aktivitet. Amerikanbaby Magazine kolumnist Isadora Fox råder släpper ut en leksak gris eller andra små djur inne i förda marshmallow strukturer, och sedan försöker blåsa isär dem som den stora stygga vargen.

Blind-Vikta Cotton Ball Transfer Race

Zoom, barn pedagogiska tv-show som debuterade 1972, presenterade många barn skapade aktiviteter, inklusive denna. Ögonbindel barnen och ge dem varje två skålar, en fylld med bomullstussar, den andra tomma. Barnen sedan tävla för att se hur många bomullstussar de kan ösa ur en skål till en annan, med endast en skänk eller träsked.


Relaterade artiklar