Hur man kan inreda med barstolar

August 6

Hur man kan inreda med barstolar


Barstolar runt en bar, köksö eller högt bord skapar en informell plats för familj och vänner att samla in. När du väljer barstolar är det viktigt att fundera över sin relation med den omgivande inredningen De korrekta barstolar inte bara kommer att vara bekväm, de kommer också att vara en väl integrerad konstruktionsdetalj. Det är möjligt att använda barstolar som en drivkraft för hur man kan inreda resten av ett rum.

Instruktioner

• Utveckla ett tema för det utrymme där barstolar kommer att gå. Temat beror på din personliga smak. Det är möjligt att utveckla ett tema kring en specifik kultur, konst genre, arkitektonisk stil, gången i historien eller geografiskt område. Exempel på kulturella teman inkluderar japanska, mexikanska eller indiska. Exempel på konst genre teman art deco eller modern. Historiska teman viktorianska, Gamla Väster eller 1950 Amerika. En arkitektonisk stil kan vara allt från land stuga till gotiska katedralen. Öknen eller regnskogen är exempel på geografiska teman. Baren, bord eller köksö måste också korrelera.

• Köp eller reparationsbarstolar att passa in i detta tema. Till exempel, om du väljer en 50-tals tema, köpa vintage diner pallar med stoppade stolar och kromdetaljer och ben. Om du väljer en viktoriansk tema, välj avföring med en pinnstol-stil tillbaka. För vänner av de minimalistiska egenskaper modernismen, ett brett utbud av enkla, slanka barstolar finns tillgängliga, särskilt från kommersiella leverantörer. Unfinished trä barstolar kan du måla eller bets pallen för att passa ditt tema. Om ditt tema, till exempel, är en rustik stuga på landet, måla pall med blommor gränser längs kanten och ben. Ett annat alternativ är att renovera begagnade avföring från en loppmarknad eller second hand-butik.

• Dekorera omgivningarna bygger på temat att skapa en sammanhållen, komplett utrymme. Tänk vägg behandling, prydnadsföremål, golv, belysning, fönster behandling och konstverk. Om du väljer en indisk tema, till exempel måla väggen med en ljus färg, som röd, orange eller turkos, dekorera med statyer av indiska gudar såsom Ganesha eller Shiva, hänga en hylla för att visa indiska kryddor och använda lyxiga indiska siden gardiner för fönstren. Om du väljer en västerländsk tema, linje en vägg med lada brädor eller måla en vägg gräns kaktusar, ko skallar eller taggtråd. Du kan också använda galvaniserade lada armaturer och hänga antika sadelmakeri och utskrifter av västerländska landskap på väggarna för dekoration.


Relaterade artiklar