Födelsedagstårta Idéer för 13

December 18

Födelsedagstårta Idéer för 13


En födelsedagstårta är en integrerad del av en födelsedagsfest eller fest. Tretton åringar är i en svår ålder eftersom de inte är barn längre men är inte tonåringar eller vuxna ännu. Välja tårta rätt beror på hans eller hennes intressen. Prata med födelsedags pojke eller flicka om vilken typ av tårta dekorationer och smak de vill.

Havsliv

En tårta med en ocean tema är bra för en 13 år gammal. Det finns några olika stilar att välja mellan. Till exempel kan du skapa en scen med havsfisk och stjärnan fisk med en blå bakgrund. En annan idé är att skapa en design på moset med en orca whale. Smaken av kakan kan vara antingen vanilj eller choklad. Välj smaken som är hennes favorit.

Hawaiian

En Hawaiian tema på en födelsedagstårta är en rolig idé för en födelsedagstårta. Börja med en rektangulär kaka med vit glasyr. Använd godis att skapa stenar på stranden. Lägg plast palmer och Hawaiian dansare. Sätt pappers parasoller på kakan också. Få riktigt kreativ och använda pinnar av gummi för att skapa surfbrädor. Kakan smak kan vara vanilj eller gul kaka. Välj en fyllning såsom citron eller hallon.

Slott

Gör din 13 år gamla känns som en prinsessa genom att ge henne en tårta med ett slott. Istället för att använda pastellfärger, gå med primära färger som blått, mörkgrå och grön. Använd en rund kaka eller en rektangulär kaka för denna design. Bakgrunden kan vara vit eller en blek blå färg.


Relaterade artiklar