Diet Information för Royal Marines utbildning

March 5

Diet Information för Royal Marines utbildning


Royal Marine utbildningsprogram förvandlar kandidater till lämpliga idrottare. Med en sådan intensiv träning rutin, Royal Marines fokusera på att upprätthålla goda kostvanor för att möta de stränga kraven från sin utbildning.

Olika typer av mat

Kosten är inriktat på balanserade måltider. Fem portioner av produkter rekommenderas varje dag. Spannmålsprodukter, såsom bröd och spannmål, bör utgör hälften av varje måltid. Kosten innehåller magert kött, ägg och nötter för sitt proteininnehåll och magra mejeriprodukter för deras kalciumhalt. Små mängder av fetter är tillåtet, men fetter och socker är begränsade.

Tidsram

Tidpunkten för måltider är en viktig del av Royal Marines utbildning. Deltagarna konsumera en hälsosam frukost först på morgonen. Snacks bör konsumeras en halvtimme innan träningen och senast en halvtimme efter.

Storlek

Royal Marines förbrukar typiskt ett stort antal kalorier som ett resultat av intensiteten av sin träning. De rekryterar på Lympstone träningsläger, till exempel, förbrukar cirka 4000 kalorier per dag.


Relaterade artiklar