Primitiva Heminredning Idéer för badrum

May 29

Primitiva Heminredning Idéer för badrum


Den primitiva utsmyckning stil använder rustika, enkla material och design för att skapa ett hem som väcker bilder och minnen från det förflutna. Många heminredningstidningar och böcker har idéer om hur man kan inreda sovrum och vardagsrum i den primitiva stil, men kan sakna tips för områden som badrum. Dekorera ditt badrum i primitiva stil använder samma grundläggande mönster och motiv som något annat område i hemmet.

Gjutjärn badkar

Primitiv stil inredning bygger på stilar och objekt vanligt på landsbygden hem runt sekelskiftet av 20-talet. Duschar kan vara mer bekvämt, men om utrymmet i ditt badrum och din budget tillåter det, är en gjutjärn badkar ett perfekt val, enligt "Country Living" magazine. Klo fot baljor göts från järn för hållbarhet, beläggs sedan med vitt eller färgat emalj för efterbehandling. Vit eller krämfärgade emalj passar primitiva stil bäst. Chips, sprickor eller fläckar i emaljen lägga till den primitiva stil i badrummet och bör inte repareras om de inte kommer att leda till skador på strykjärnet.

Quilt Rack

Hängande handdukar som matchar färgschemat eller presenterar primitiva motiv som stjärnor, djur eller grundläggande korsstygn bidrar till värmen i ditt badrum. Plain trä eller metall handdukshängare kan vara det enklaste valet, men en handgjord täcke rack band i bättre med en primitiv utsmyckning system, säger PrimDécorTips.com. Quilt rack kan vitkalkade eller stencilerat med matchande mönster. I små badrum där en fristående täcke rack skulle ta upp för mycket golvyta, rustikt gjutjärn eller äldre och nödställda trä handdukshängare kan användas. Trä hyllor som passar över toaletten är lätt målas för att passa en primitiv tema.

Accent Pieces

Metall accent bitar och väggdekorationer hålla upp till de höga luftfuktighet av ett badrum bra om de är korrekta. Hängande grov färdiga gjutjärns stjärnor eller hål tennplattor snabbt skapar en primitiv stil i ditt badrum. Antik tecken är också ett bra val, enligt PrimDécorTips.com. Undvik färgglada tecken utan rost eller slitage skyltarna kan leda till en vintage stil som inte är helt primitivt. Trä accent bitar kan ha möjlighet att hängas i ett badrum om de behandlas med någon typ av vattentätt tätningsmedel först. Korsstygn och textilväggbonader bör hängas i en ram som syftar till att hålla fukten ute, eller så kan de skadas.


Relaterade artiklar