Så här testar Dell Laptopbatterier

June 7

Så här testar Dell Laptopbatterier


Dells bärbara datorer använder uppladdningsbara litiumjonbatterier för ström när datorn inte är ansluten till nätadaptern. Batterierna låta den bärbara datorn att köra under en begränsad tid innan den bärbara datorn måste antingen vara ansluten till ett eluttag eller har batterierna laddas. Batterierna har en livslängd på cirka två år, eller 400 urladdnings / avgifter. Efter den tiden, kan batteriet börjar förlora sin effektivitet och hålla en avgift för kortare tid, eller inte ut alls.

Instruktioner

• Stäng den bärbara datorn av. Anslut nätadaptern till den bärbara datorn. Låt batteriet helt betalt för åtta timmar.

• Koppla ur nätadaptern. Vrid den bärbara datorn på. Om den bärbara datorn inte slås på, gjorde batteriet inte ut och bör bytas ut.

• Låt datorn kvar på, med batterier. Hur lång tid det tar för batteriet att köra ut av livet. När batteriet tar slut i livet, kommer datorn att stängas av. En Dell litiumjonbatteri bör räcka i cirka tre timmar, baserat på flera olika faktorer, såsom operativsystemet och användaraktivitet. Om batteriet varar mindre än två timmar, är det dags att tänka på att byta ut batteriet.


Relaterade artiklar