Hur du köper silikonarmband

July 8

Hur du köper silikonarmband


Silikon armband eller armband är ett billigt sätt att marknadsföra din grupp, samla in pengar eller ta medvetenhet till en orsak. Du kan designa din egen armband eller köpa armband medvetenhet som produceras av andra för att stödja en specifik orsak, såsom kampen mot bröstcancer eller Alzheimers sjukdom.

Instruktioner

Överväganden

• Bestäm fras som du vill präglade på ditt armband. Håll det till färre än fem ord eller fras kommer att vara för liten för att läsa.

• Bestäm färgen. Om du skapar armband för en fundraiser, kommer en ljus färg förmodligen locka fler köpare. De flesta större orsaker använda en viss färg som en del av deras budskap, såsom rosa för bröstcancer eller ljuslila för Alzheimers. Du kan hitta en lista över dessa på: http://kiwijewels.com/awareness_colors_and_meanings.htm.

• Bestäm det antal du vill beställa. Detta är ett relativt enkelt beslut för en grupp såsom en skola eller kyrka; för en fundraiser kan det vara svårare att veta hur många du kan sälja. Men ju mer du beställer, desto mindre kommer det att kosta dig per armband.

• Ha ditt kredit- eller betalkort till hands när du är redo att beställa armband. Skriv "silikon medvetenhet armband" i din webbläsare, och du kommer att få sidor av företag att välja mellan. Jämför flera tills du är bekväm med ett företag.


Relaterade artiklar