Hur man installerar behandlat trä däck trappa räcke

December 4

Hur man installerar behandlat trä däck trappa räcke


Installera trappa räcke på dina däck är ett stort projekt som kommer att ge ytterligare skönhet på grund av det behandlade träet och lägga till stöd och säkerhet. Kemikalierna i behandlat virke gör det hållbart och kunna motstå element som regn, snöblandat regn, snö och extrem värme. På lång sikt innebär detta det enda gång, kanske dyra nyinvesteringar kommer att uppväga kostnaderna för att göra om räcket upprepade gånger om du använder trä inte avsedd för utomhus.

Instruktioner

• Mät en 4-gånger-4-tums trä post minst 30 inches lång, med hjälp av ett måttband och knäppa en krita linje. Skär inlägg på krita linje, med hjälp av en cirkelsåg, innan du placerar den mot den sluttande styrelse (stringer) som stödjer slutet av stegen. Markera den horisontella delen av trappan med en markör för att indikera skärmärken som gör det möjligt för inlägg att passa an mot trappans Stringer.

• Klipp dessa märken med en cirkelsåg eller hammare och mejsel. Markera det första hålet där du kommer att fästa trappa räcke inlägg med en markör. Åtgärd 3 inches bort med ett måttband från det första hålet för att markera det andra hålet. Borra de två varumärkena du gjort om ¼ tum i storlek med posten och Stringer. Fäst räcket post med hjälp av 4 1/2-tums vagnsbultar. Säkra med brickor och muttrar. Upprepa detta steg för att bifoga ytterligare räcke inlägg på andra sidan om så önskas.

• Hitta avståndet mellan bottenjärnvägsstationer på däck och däck ytan inlägg som gränsar till trappan, med ett måttband. Överföra dessa mätningar till toppen och botten av de två-för-4 träbitar, med användning av en markör. Klipp ut dessa varumärken på en vinkel.

• Anslut trappa räcken till inlägg med 3-tums däck skruvar och en borr. Upprepa denna process för nedre däck järnväg och andra delar, om så önskas. Mät avståndet mellan nedre däck kenan och trapporna, med hjälp av ett måttband och se till att det är inte mer än 6 inches isär. Leta upp altanräcke centrum och markera med markören, lämnar 4-tums avstånd så att du kan installera vissa ståndare.

• Gör en markering minst 2 inches bort på båda sidor av märket du gjort för centrum. Klipp ut ståndare i samma vinkel som trappa räcken, med hjälp av cirkelsåg. Installera stånd så att de är under varumärkena du har gjort med hjälp av en hammare och galvaniserade spikar.


Relaterade artiklar