Hur Synkronisera Outlook-kalender

May 25

Hur Synkronisera Outlook-kalender


Människor som är vana att använda Microsoft Outlook-kalendern kanske vill synkronisera den med sitt Google kalender eller BlackBerry. Det finns flera sätt att slutföra den här typen av synkronisering.

Instruktioner

• Gå till "Start" -menyn på datorn och välj "E-post" i menyn. När Microsoft Outlook-programmet öppnas väljer du "Arkiv" från övre vänstra sidan av fönstret. Klicka på "Import och export," och välj sedan "Exportera till en fil". Klicka på "Nästa" och välj en kalender för att exportera genom att klicka på kalendern. Klicka på "Nästa" igen och välj vilken typ av fil du vill spara kalendern. Den vanligaste typen av fil är kommaseparerade värden (CSV). Från listan med alternativ, välj "kommaseparerade värden (Windows)" och klicka sedan på "Nästa".

• Ge kalendern ett nytt filnamn i "spara som" rutan. Klicka på "Nästa" och sedan på "Finish". Nästa fält för att ange är "Set Date Range" rutan. Klicka i rutan och välj utbudet av kalenderobjekt som ska synkroniseras. Den maximala räckvidden är ett år. Om du behöver exportera ytterligare år, upprepa processen och ge varje kalenderår ett annat namn i "Spara som" rutan. Klicka på "OK" för att spara filen på datorn.

• Öppna Google Kalender och titta mot botten av sidan, till vänster om den stora kalendern. Klicka på hyperlänken rullgardins alternativet märkt "Lägg till". Välj "Importera kalender". Klicka på "Bläddra" -knappen och leta reda på CSV-fil du sparade tidigare. Klicka på filen och klicka sedan på knappen "Importera" längst ner på "Importera kalender" fönstret. Upprepa processen för ytterligare kalendrar sparade tidigare.

• Leta upp och öppna Blackberry Desktop Manager på datorn genom att titta på datorns skrivbord och klicka på "Blackberry Desktop Manager". Anslut BlackBerry till datorn via USB-kabeln som levererades med enheten. På BlackBerry Desktop Manger, klicka på "Synkronisera" i mitten av sidan. Klicka på "Synkronisering" -knappen på den vänstra rutan som finns under "Konfigurera".

• Välj kalendersynkroniseringsmetoden på "Setup" skärmen genom att klicka på rutan bredvid "Kalender: Microsoft Outlook". Klicka på "Setup" längst ned på skärmen. Välj "Microsoft Outlook" från de tillgängliga skrivbordsprogram på "Kalender Setup" fönstret.

• Klicka riktningen synkroniseringen ska fylla genom att välja ett synkroniseringsriktning alternativ. Alternativen är "Tvåvägs sync", "Ett sätt synkronisering från enhet" och "Ett sätt synkronisering till enhet". Välj ett av alternativen och klicka på "Nästa".

• Klicka på "Nästa" igen och klicka på "Slutför". Stäng "Välj enhet" programfönstret genom att klicka på "OK". Klicka på "Synkronisera" i den vänstra rutan och placera en bock i rutan "Synkronisera kalenderuppgifter" samt rutan "Uppdatera datum enhet och tid". Klicka på knappen "Synkronisera" ligger bredvid "Uppdatera datum enhet och tid".


Relaterade artiklar