Jobb för 11-åriga barn under sommaren

December 12

Jobb för 11-åriga barn under sommaren


Om du är 11 år gammal, kanske du vill tillbringa din sommar ha roligt, men många barn försöker också att göra lite pengar på sidan under sin sommarsemester. De flesta stater har lagar på plats som förhindrar barn i den åldern inte fungerar. Fortfarande finns det flera sätt du kan göra ett jobb för dig.

Trädgårdsarbete

Om du bor i en stadsdel med massor av hus, kan du starta en sommarträdgårdsarbete tjänsteutbud för att rengöra varven, klippa gräs och trimma buskar. Skapa en uppsättning prislista för potentiella kunder. Lova inte mer än du kan leverera eller försöka göra arbete som du inte har utrustning eller fysisk styrka för, eftersom du inte är en professionell landscaper. Gå runt kvarteret och dela ut flygblad med dina priser, timmar och kontaktuppgifter.

Barnvakt

Om du råkar ha expedience med att ta hand om yngre syskon, kan du göra detta till ett lönsamt företag genom att erbjuda dina tjänster som barnvakt. Om du har sett barnen innan, få referenser från tidigare kunder som du kan erbjuda till potentiella costumiers. Kom ihåg att presentera en mogen professionellt utseende, eftersom människor inte kommer att lita på sina barn till vem som helst. Kom överens om priset innan du tar ett uppdrag.

Fiske och crabbing

Om du gillar att fiska eller göra linje crabbing, och bor nära en flod eller vattenförekomst som innehåller antingen fisk eller krabbor, kan du göra detta i din sommaraffär. Du måste ha en fiskelicens, såvida du inte råkar bo i en ort där man kan fiska utan en. Gör en överenskommelse med en lokal fiskmarknad att sälja din fångst.

Återvinning

Ett annat sätt att tjäna pengar, och som faktiskt hjälper planeten, är att samla kasserade plastflaskor för återvinning. Allt du behöver för detta är en cykel och en påse som du kan sätta krossade flaskor i din samla dem. Du kan samla alla flaskor du ser kastas på marken eller vägkanten, men se till att du har ett företag tillstånd innan du går igenom sina sopor. Använd skyddshandskar för detta arbete.


Relaterade artiklar