Hur man skriver ett tack vänskap brev

July 7

Hur man skriver ett tack vänskap brev


Även den mest entusiastiska tack personligen kan inte trumf äkta tacksamhet att ett personligt brev kan förmedla. Om du är osäker på hur man skriver ett tackbrev till din vän, kan du alltid följa grundläggande tack-kort etikett som en riktlinje. Men inte vara rädd för att låta din personlighet lysa igenom. Din vän kommer att värdera äktheten av ditt meddelande mer och även att du tog dig tid och ansträngning för att visa din tacksamhet.

Instruktioner

• Börja brevet med "Dear ..." och följ den med namnet på din vän.

• Ange vad du tacka din vän för och berömma det särskilt i den första delen av skrivelsen. Till exempel "Tack så mycket för födelsedagspresent. Dessa örhängen är så unik och vacker."

• Använd den andra delen av brevet att dela allmän eller personlig nyheter eller att visa intresse för din väns liv. Till exempel: "Vi ser alla fram emot att spendera en vecka på Disneyland nästa månad och barnen frågar varje dag om det är dags ännu. Förväntar du dig att gå någonstans roligt i sommar?"

• Spetsa brevet genom att uttrycka entusiasm för nästa gång du kommer att få se vännen eller föreslå planer för en framtida träffas. Till exempel: "Vi skulle älska att ha dig över för en grill nästa gång du är i området."

• Stäng brev genom att upprepa din tack och använda en relation lämplig fras som "med kärlek ..." eller "din vän ..." följt av ditt namn.


Relaterade artiklar