Diy hyllor planer

May 11

Diy hyllor planer


Att hålla ett rum snyggt är lättare med tillräcklig hyllor. Organisera böcker, köksredskap, konstföremål och bad objekt på hyllor gör det också lättare att hitta vad som behövs. Hyllor kan vara allt från typiska bokhylla hyllor till flytande hyllor som har väldigt lite exponerade hårdvara. Hyllor kan vara tillverkade av många typer av material, såsom glas eller krom, för att lägga till en dekorativ touch till ett rum. Tänka igenom hyllorna "design i detalj kan göra slutresultatet mer tillfredsställande. Planerar försiktigt hyllor innebär att byggmaterial kan köpas över tiden, att dra nytta av försäljning och Closeouts.

Instruktioner

• Mät upp rummet för att se hur mycket utrymme som finns tillgängligt för hyllor. Skissa en vägg av hyllor, till exempel för att hålla mediautrustning och böcker. Leta efter mellanslag för att hålla flytande hyllor, glashyllor eller en enda hylla kör längs en övre vägg av ett kök eller badrum. Använd hem design böcker och ombyggnad tidningar för att få idéer.

• Planera hyllorna för att organisera röran. Lägg inte till hyllorna för att visa objekt som kommer att göra ett rum verkar mer rörig. Designa ett par glashyllor i ett badrum för att hålla vikta handdukar och tvättlappar, till exempel. Installera inte öppna hyllor för att hålla flaskor och burkar, eller hyllorna kommer att subtrahera från utseendet på rummet.

• Match hyllor till rummet inredning. Planerar att köpa ekhyllor för en matplats med ett ekbord. Planerar att köpa glas eller krom hyllor för en vardagsrummet med glas eller krom tabeller. Skapa hyllorna för att blanda väl med den övergripande utseendet på rummet och inte sticka ut för mycket - utforma hyllorna för att visa objekt som kommer att få uppmärksamhet i stället. Tänk på vikten av objekt att välja hyllsystem material. Undvik att förvara tunga böcker på glashyllor, till exempel, eftersom glaset kan gå sönder.

• Installera hyllor för arbetslokaler eller lagerlokaler, såsom hyllor i ett skafferi eller tvättstuga, för att hålla behållare såsom korgar eller fack att dölja leveranser. Välj hyllor för maximal styrka. Använd plastbelagd tråd hyllor eller metallhyllor med metallfästen, till exempel.

• Designa ett litet rum med hyllor för att försköna rummet - en enda liten hylla i ett litet badrum för att visa bara ett konstföremål, till exempel. Undvik att använda massor av hyllor i ett litet rum. Använd skåp i stället i ett litet rum för att dölja röran.


Relaterade artiklar