Förskola examen hatt hantverk

January 11

Förskola examen hatt hantverk


Förskola examen utgör en viktig milstolpe i livet för ett litet barn. Gör det mesta av detta speciella tillfälle genom att klä din lilla examen i en handgjord examen hatt eller med hjälp av examen hatt tillbehör hela din fest. Barnen kan göra sina egna kreativa examen hatt hantverk, lägga till deras känsla av prestation.

Autograph Hat

Hjälp förskola akademiker gör fest examen lock som också kan fungera som signerade minnessaker. Låt eleverna göra basen av hatten ur en remsa av kartong formas till en cirkel. Studenter bifoga en fyrkantig bit kartong till basen. Torget är täckt i svart konstruktion papper. Ge varje elev en vit krita att ha andra studenter autograf hatten eller rita en bild. Varje kandidat kommer att ha en ursprunglig examen hatt för att visa upp.

Miniatyr mössor

Assist förskola elever att göra miniatyr examen hattar. Barnen klippa ut en äggkopp från en ägghållaren och limma en fyrkantig utskärning kartong bit på toppen som en mortel styrelse. Ett garn tofs kan göras och fäst till toppen av graderings hatt. Hattarna kan målas i skolan färger. Eleverna kan ställa hattar upp och ner och fylla dem med godis. Dessa miniatyr examen hatt hantverk kan användas som favörer för unga akademiker.

Plate och skål

Visa förskola elever hur man gör examen hattar med grundläggande tjänstgör objekt som en papper plattan och skål. Använd en tallrik och skål i skolan färger. Ställ skålen framsidan nedåt på ett bord och limma en papperstallrik till basen av skålen. Plattan fungerar som murbruk styrelsen att hatten. Eleven kan bifoga en tofs gjort av garn till centrum av plattan. Dessutom kan eleverna bifoga garn eller band till skålen för att göra en hakrem.

Hattfotoet Holder

Hjälp din förskola examen gör en fotohållare i form av en examen hatt. Detta hantverk gör en trevlig projekt för unga studenter och ger akademiker med ett sätt att visa ett foto från examensceremoni. Eleverna kommer att måla en trä spole samma färg som examen hattar varje kommer att bära. En liten, fyrkantig bit av skum i samma färg är placerad på toppen av spolen som mortel kortet. Limmade till mortel stiger ombord är en bit av rör som är spiral att tillhandahålla en plats att sätta in ett foto. Dessutom kan en tofs läggas till toppen genom att linda strängar i valfri färg runt rörledningen.


Relaterade artiklar