Hur utforma en pension fest program

September 4

Hur utforma en pension fest program


Pensionering firandet är utformade för att fira den tid en person har lagt till en karriär med ett visst företag. Samtidigt bör de också markerar början på en ny era i livet för pensionär. När du planerar en pension fest, kommer målet att vara att göra programmet så minnesvärd som möjligt inom budgetparametrar och tidsbegränsningar. Vem som helst kan planera ett evenemang för att hedra en kollega eller familjemedlem; Det tar bara organiserad planering.

Instruktioner

• Skapa en lista över till dos för partiet. Detta bör omfatta mat / catering, en plats, inbjudningar, spel, pensionär forskning och underhållning. Här hittar du mallar på nätet för att hjälpa till att hålla dig på rätt spår.

• Bestäm din budget. Om detta är en privat fest du sätter på för en vän eller familjemedlem, kommer du behöver för att bedöma vad du har råd att spendera. Om du planerar en organisation händelse, bestämma vad företaget kommer att ge och hur mycket du kan samla in från medarbetare. Du kan även be medarbetare för att betala för att delta i evenemanget.

• Välj en plats. Du kommer att vilja veta hur många personer lokalen rymmer, om catering kan tillhandahållas, liksom vilken typ av underhållning det kan stödja.

• Hyr matleverantör, underhållning och blomma / dekoration leverantörer. Ju mer tid du har att förbereda, desto bättre affären du kan förhandla med leverantörer. Hyra någon att videofilma händelsen och / eller ta fotografier.

• Designa omslaget till programmet för partiet. Detta bör ha en bild av pensionär med dagen för pensioneringen samt dagen för partiet. Inkludera platsen för firandet på omslaget.

• Sammanställ en lista över offerter som medarbetare, familj och vänner säga om pensionär. Håll denna positiva och roliga. Detta kan ordnas på omslagets insida av programmet.

• Skriv ut firandet evenemangskalender på omslagets. Detta bör inbegripa Tiden börjar festen, när toasts och stekar sker och när som helst spel, dans eller andra aktiviteter händer.

• På baksidan av programmet, bland annat en dikt eller talesätt som uppmuntrar pensionär att njuta av sitt nya liv. En grupp bild av pensionär andra medarbetare eller familj och vänner på baksidan skulle lägga till en personlig touch och är en stor minnessak för pensionär.

• Bestäm antalet kopior som behövs, möjliggör extra kopior för pensionär, och har programmet skrivs ut.


Relaterade artiklar